Sohbet Mi Note 10/CC9 Pro Kullanıcı Yorumları

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Hocam takıyorum normal yavaş ediyor çıkartıyorum uc kısmı çeviriyorum üste gelen yeri alta getiriyorum bu sefer hizliya dönüyor

Type-C kablolarda öyle bir özellik yok diye biliyorum. Ben cihaza ne zaman nasıl takarsam takayım hep hızlı şarj ediyor.

selcuktunc55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selçuk
Cihazım
iphone 6s pl
Konular
56
Type-C kablolarda öyle bir özellik yok diye biliyorum. Ben cihaza ne zaman nasıl takarsam takayım hep hızlı şarj ediyor.
Hocam zaten bir özellik değil bir sıkıntı var çözüm arıyorum şarj ile alakalı değil gibi telefon ile ilgili bu.

benda_teme

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Topograf
Konular
16
Şarjın bir tarafı diğer tarafı cümlenizden demek istediğiniz nedir? Orjinal şarj da böyle bişey yok.
Bende fark etmiştim bende de aynı bitane hızlı jars alıyor birtane normal jars ediyor bendede aynı bazen de ikiside hızlı jars ediyor sorun yok bence

ylmz-06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ersin
Cihazım
mi note 10
Konular
0
lite sürümler için V12.1.1.0.RFNMIXM gücellemesi gelmiş not 10 lar için yeni sürüm yayınlandı mı?

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
lite sürümler için V12.1.1.0.RFNMIXM gücellemesi gelmiş not 10 lar için yeni sürüm yayınlandı mı?
Hayır. Mi note 10 için en son global sürüm 12.0.3 başka güncelleme gelmedi 2 - 2,5 aydır güncelleme yok. bizde bekliyoruz.

Konyahmet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Veli Ahmet
Cihazım
Xiaomi Note 10
Konular
0
Herkese Merhaba,
Yurt dışı kayıtlı sıfır Note 10 alarak aranıza katıldım. Ancak maalesef bir sorun yaşamaktayım.
Ekranın resimdeki bölümünde dokunmatik algılama sorunu bulunmakta. Resimdeki gibi çizgiler çizdiğimde sıkıntı yaşıyorum, aynı zamanda uygulamalardaki aynı bölgelerde de sorun yaşamaktayım. Sizce bu sorun yazılımsal olabilir mi? İçerisinde MIUI 12.0.3 yüklü.
Satıcıyla iletişime geçtim ama ne tarz bir yaklaşım sergileyecek onuda bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Ekli dosyalar

• 2021-01-20 11_44_49-WhatsApp.png
    2021-01-20 11_44_49-WhatsApp.png
    284,4 KB · Görüntüleme: 19

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Herkese Merhaba,
Yurt dışı kayıtlı sıfır Note 10 alarak aranıza katıldım. Ancak maalesef bir sorun yaşamaktayım.
Ekranın resimdeki bölümünde dokunmatik algılama sorunu bulunmakta. Resimdeki gibi çizgiler çizdiğimde sıkıntı yaşıyorum, aynı zamanda uygulamalardaki aynı bölgelerde de sorun yaşamaktayım. Sizce bu sorun yazılımsal olabilir mi? İçerisinde MIUI 12.0.3 yüklü.
Satıcıyla iletişime geçtim ama ne tarz bir yaklaşım sergileyecek onuda bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun cihazınız, kazasız belasız kullanın inşallah. Ayarlar içinde kenarlara yanlışlıkla dokunmayı önle diye bir seçenek mevcut, oradan kenarların ne kadar hassas davranması gerektiğini ayarlayabiliyorsunuz. En ince ayarı yaparsanız en dip köşeden bile algılama yapacak şekilde ayarlanır. Deneyin derim. Saygılar.

Konyahmet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Veli Ahmet
Cihazım
Xiaomi Note 10
Konular
0
Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun cihazınız, kazasız belasız kullanın inşallah. Ayarlar içinde kenarlara yanlışlıkla dokunmayı önle diye bir seçenek mevcut, oradan kenarların ne kadar hassas davranması gerektiğini ayarlayabiliyorsunuz. En ince ayarı yaparsanız en dip köşeden bile algılama yapacak şekilde ayarlanır. Deneyin derim. Saygılar.
Merhaba, öncelikle teşekkürler

Hocam belirttiğiniz ayarıda denedim ancak sorun köşelerde olmadığı için onunla ilgili değil maalesef.
Bir kaç deneme daha yaptım. Çizim programında yavaşça çizgi çizince hep o kısımda dokunmatik aşağıdaki görseldeki gibi kesintiye uğruyor. Ancak hızlı bir şekilde çizince çizgiyi çiziyor. (Aradaki boşluğu program özelliği sebebiylemi tamamlıyor yoksa ekran hızlı çizince tepkimi veriyor bilmiyorum.)

Ekli dosyalar

• 2021-01-20 17_36_32-WhatsApp.png
    2021-01-20 17_36_32-WhatsApp.png
    379 KB · Görüntüleme: 19

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Programın ismini söyler misiniz, bende deneme yapmak isterim.

Konyahmet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Veli Ahmet
Cihazım
Xiaomi Note 10
Konular
0
Programın ismini söyler misiniz, bende deneme yapmak isterim.
Hocam çizim programı yazıp herhangi birini indirmiştim. Ama bendeki aşağıdaki gibi. Ayrıca bendeki sorunun videosunu çektim, oda aşağıdaki linkte bulunmakta.

Üst Alt