- Adım
- İbrahim
- Cihazım
- xiaomi not10
- Konular
- 10
Evet haklısınız bende gece veya gündüz fark etmez hep gece modunda resim çekiyorum harika resimler çekiyorKamerada gece modu seçeneğine aldığınız da gunduz gibi performans sunuyor gündüz çekimide bu şuan da cektim
Telegramda gruplar var özelden ulaşın grubuun ismini vbereyimbir konuda yardımcı olursanız sevinirim haftaya avrupaya çıkıyorum iş gereği gelirken 2 tane almayı düşünüyorum imei konusunu kendim çözebilirmiyim elimde 2 adet bozuk note 4 üm var yada bu işi yapan izmir de bir telefoncu var mıdır varsa ne kadar ücret öderim
Hocam sen her baslikta miroom sahane miroom muhtesem dedin gectim fakat pil tuketimi daha da artti. Çin romunda daha uzun ekran suresi aliyordum. Rom stabil ama ufak tefek hatalar var. Miroomun bir kac versiyon sonra daha iyi olacagini düşünüyorum. Acelesi olmayan bir sure daha orijinal romda bekleyebilir.Miroom stabil yükle şahinden inip bmw,ye binmiş gibi olacak telefon resmen uçuyor
MiRoom gerçekten iyi ama bazı kulalnıcılar senin dediğini söylüyor ben neredeyse AOSP romda MiRoomda aldığım randımanı alamadımHocam sen her baslikta miroom sahane miroom muhtesem dedin gectim fakat pil tuketimi daha da artti. Çin romunda daha uzun ekran suresi aliyordum. Rom stabil ama ufak tefek hatalar var. Miroomun bir kac versiyon sonra daha iyi olacagini düşünüyorum. Acelesi olmayan bir sure daha orijinal romda bekleyebilir.
MI CC9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet hocam 1 hafta sonra tekrar aynı işlemleri yapınKilit için dün başvurumuzu yaptık bakalım 168 saat verdi süre umarım daha da uzamaz süre bittikten sonra mi unlock programı ile tekrar aynı işlem ile kontrol ediyorum değil mi arkadaşlar
Teşekkür ederim açıldıktan sonra mi room kurmayı düşünüyorum ama takipteyim şuan kullananların yorumlarını izliyorum ayrıca kilşt açıldıktan sonra tek tuş twrp yazan konudaki işlemi mi yapacağım tüklemek içinEvet hocam 1 hafta sonra tekrar aynı işlemleri yapın
Twrp yüklemek için evet hocam. Sonra miroom yüklersiniz.Teş
Teşekkür ederim açıldıktan sonra mi room kurmayı düşünüyorum ama takipteyim şuan kullananların yorumlarını izliyorum ayrıca kilşt açıldıktan sonra tek tuş twrp yazan konudaki işlemi mi yapacağım tüklemek için