Sonunda bende Xioami Mi Note 10 Pro yu aldım. Almadan önce, acaba çin malı telefonu beğenirmiyim, sorun yaşarmıyım ve imei kopyalama vs konularında çok tereddüt etmiştim. Sağolsunlar forumdaki Fiyakalim, dark_guest ve enjoy_mi adlı üyelere danıştıktan sonra alabildim.
1- Daha Türkiyeye gelmedi ama en az 7000 TL gibi bir fiyata geleceğine eminim ama ben 3450 TL ye imei kayıtsız aldım (Umarım elimde patlamaz
).
2- Telefon tam bir amiral gemisi telefon gibi. Yıllarca Samsung galaxy S serisi kullanan biri olarak bu hissiyatı aldım.
3- Kamerası gerçekten çok iyi, kullanması çok kolay. Elimi sabit tutamadığım zamanlar bile fotoğrafı çok iyi çekiyor. Gece çekimi mükemmel, 50x zoom la Ay'ın fotoğrafını çekip arkadaşlarıma gösterdim. Ellerinde olan 9000 TL lik telefonların bile böyle iyi çekemediğini söyledirler.
4-Bu telefona yapılan en çok eleştri alan işlemcisin de, evet çok iyi değil ama genede işlemleri hızlı yaptığını ve oyunların rahatlıkla oynanabildiğini söyleyebilirim.
5- 1 saatte tam şarj oluyor. Ama 4000 mah telefonum kadar şarjı dayanmıyor. Umarım yazılım güncellemelerinden sonra bu olay düzelir.
Şimdilik söyleyeceklerim bunlar. (Ay çekimlerinin elim hafiften titreyerek 1x ve 50x de çektiğim fotoğrafları ekte paylaşıyorum)