- Adım
- Dms Yazılım
- Cihazım
- Note 10 Pro
- Konular
- 0
Arkadaşlar imei değişikliği yapılan telefon otomatik güncelleme alırmı.
Alır arkadaşım.Arkadaşlar imei değişikliği yapılan telefon otomatik güncelleme alırmı.
Miroom stabil veya beta yüklerseniz google uygulama namına birşey kalmıyor tamamen miui oluyor ses kaydı arama rehber ve mesaj uygulaması miui oluyor.Arkadaşlar bu Google mesajlar ve telefon uygulamasını değiştirmek için hangi roma geçmemiz gerekiyor.
Stok kameradan mı çektiniz üstad?Mi not 10 gece çekimi saat 2.38 mükemmel birşey
Harika çıkmış hocam kendi cihazıma karşı daha bir sempati duydum şuanOrjinal kendi kamerası gece modunda hocam
Seviyorum bu cihazı hocam bende bu gece bir deneme yapayim.dedim guzel bir karlı gecede baya tatmin edici oldu bir kez daha bayıldım bu cihazaHarika çıkmış hocam kendi cihazıma karşı daha bir sempati duydum şuan
Kesinlikle bende seviyorum hocam her gün daha da mutlu ediyorSeviyorum bu cihazı hocam bende bu gece bir deneme yapayim.dedim guzel bir karlı gecede baya tatmin edici oldu bir kez daha bayıldım bu cihaza
Kesinlikle bende seviyorum hocam her gün daha da mutlu ediyor
Gece çekimi mi? Gece olduğuna dair tek bir karanlık yok nasıl becerdiniz bunu profesyonel makinelerle uzun pozlama larda bile olmuyor böyleMi not 10 gece çekimi saat 2.38 mükemmel birşey