- Adım
- Dobroutro
- Cihazım
- Xiaomi
- Meslek
- Akademisyen
- Konular
- 27
Çok teşekkür ederim Sağolun..Hayırlı olsun hocam. Güle güle iyi anılarla kullanın.
Çok teşekkür ederim Sağolun..Hayırlı olsun hocam. Güle güle iyi anılarla kullanın.
Hocam miromm stabili tavsiye ederim cihazın arayüzü mesaj uygulaması rehber ve ses kaydı miui oluyor ve çok akıcı hiç takılma yok şarz süresi o biçimÇok teşekkür ederim Sağolun..
Güzel seçim hayirli olsun kilidi açılsın rom at oluyor jetTeşekkürler Sağolun Tabiki o da güzel bir cihazdı Bootloder Kilidi acıldı ilk deneme de bende hayret ettim .Ancak TWRP olmayınca ve belirsiz olunca satmak istedim bir sitede buna talip olan arkadaş takas yapalım Bende kapalı kutu Mi Note 10 var dedi bende fiyatı uygun görünce üste vereceğim ücret 450 Tl ile aldım cihazı..Ve gercekten farklı bir cihaz ..Bootloader salı günü açılacak Twrp ve diğer işlemler yapılacak.Ve bununla yola devam diyorum.
Teşekkürler sağolun..Güzel seçim hayirli olsun kilidi açılsın rom at oluyor jet
Teşekkürler sağolun..Hayırlı olsun güle güle severek kullanın hocam
Tavsiyenize uyacağım Kilid açılması ile birlikte Teşekkürler..Hocam miromm stabili tavsiye ederim cihazın arayüzü mesaj uygulaması rehber ve ses kaydı miui oluyor ve çok akıcı hiç takılma yok şarz süresi o biçim
Cihazınız hayırlı olsun, Hoş geldiniz.Selamlar bende mi note10 ile aranıza katılmış bulunuyorum
Hayırlı olsun güzel başlangıç olmuş hocamSelamlar bende mi note10 ile aranıza katılmış bulunuyorum
Evet mi9t niyetlenmiştşm nasibimiz bu olduHayırlı olsun güzel başlangıç olmuş hocam