- Adım
- Dobroutro
- Cihazım
- Xiaomi
- Meslek
- Akademisyen
- Konular
- 27
Dün itibariyle bende Mi Note 10 ile yoluma devam ediyorum..
Cihazınız Hayırlı olsun, Keyifle güzel günlerde kullanın.Dün itibariyle bende Mi Note 10 ile yoluma devam ediyorum..
Hayırlı olsun üstad bence çok memnun kalacaksınız.Dün itibariyle bende Mi Note 10 ile yoluma devam ediyorum..
Çok teşekkür ederim sağolunCihazınız Hayırlı olsun, Keyifle güzel günlerde kullanın.
Teşekkürler sağolun evet bende öyle düşünüyorum memnuniyet acısındanHayırlı olsun üstad bence çok memnun kalacaksınız.
Hayırlı olsun hocamDün itibariyle bende Mi Note 10 ile yoluma devam ediyorum..
Çok teşekkür ederim Sağolun..Hayırlı olsun hocam
Hayırlı olsun hocam. K 30'u neden bıraktınız?Dün itibariyle bende Mi Note 10 ile yoluma devam ediyorum..
Teşekkürler Sağolun Tabiki o da güzel bir cihazdı Bootloder Kilidi acıldı ilk deneme de bende hayret ettim .Ancak TWRP olmayınca ve belirsiz olunca satmak istedim bir sitede buna talip olan arkadaş takas yapalım Bende kapalı kutu Mi Note 10 var dedi bende fiyatı uygun görünce üste vereceğim ücret 450 Tl ile aldım cihazı..Ve gercekten farklı bir cihaz ..Bootloader salı günü açılacak Twrp ve diğer işlemler yapılacak.Ve bununla yola devam diyorum.Hayırlı olsun hocam. K 30'u neden bıraktınız?
Hayırlı olsun hocam. Güle güle iyi anılarla kullanın.Teşekkürler Sağolun Tabiki o da güzel bir cihazdı Bootloder Kilidi acıldı ilk deneme de bende hayret ettim .Ancak TWRP olmayınca ve belirsiz olunca satmak istedim bir sitede buna talip olan arkadaş takas yapalım Bende kapalı kutu Mi Note 10 var dedi bende fiyatı uygun görünce üste vereceğim ücret 450 Tl ile aldım cihazı..Ve gercekten farklı bir cihaz ..Bootloader salı günü açılacak Twrp ve diğer işlemler yapılacak.Ve bununla yola devam diyorum.