Aynı durumdayız hocam, benimde senelerdir whatsapp bildirim sesi aynıydı, çok zor oluyor böyle. Biraz daha sabredeyim bakayım, olmadı onur hocamın tavsiye ettiği sürüme döneceğim.Benimde öyle oldu..mix vardı elimde o zaman istediğim sesi atıyordum bildirime..guncelemeden sonra yine mix var şuan ve bildirim atıyamıyorum
[doublepost=1512558506,1512558416][/doublepost]O kadar alışmışım ki bu kullandığım seslere çok zorlanıyorum ve hoşuma gitmiyor sırf bu yüzden güncellemeleri iptal edip eski sürüme dönmeyi bile düşündüm
Atmak istediğiniz ses dosyasını atmak için iki sefer üst üste denermisiniz. Bende o şekilde oldu.Benimde öyle oldu..mix vardı elimde o zaman istediğim sesi atıyordum bildirime..guncelemeden sonra yine mix var şuan ve bildirim atıyamıyorum
[doublepost=1512558506,1512558416][/doublepost]O kadar alışmışım ki bu kullandığım seslere çok zorlanıyorum ve hoşuma gitmiyor sırf bu yüzden güncellemeleri iptal edip eski sürüme dönmeyi bile düşündüm
9.1 global kararlı yüklü bende yok olmuyorAtmak istediğiniz ses dosyasını atmak için iki sefer üst üste denermisiniz. Bende o şekilde oldu.
MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çünkü orijinal sürüme daha gelmedi eu rom editlenmiş romAllah Allah enteresan deniyicem
[doublepost=1512597418,1512592554][/doublepost]
9.1 global kararlı yüklü bende yok olmuyor
[doublepost=1513279372][/doublepost]Neden bu romda gelen bildirimden cevaplama yok..eu da vardı alışmıştım eu da..
Eyvallah.. sıkıntı ama..çok ağır ilerliyor bu güncellemeçünkü orijinal sürüme daha gelmedi eu rom editlenmiş rom
Hocam bende çok kararsızım mıuı 8 e dönme konusunda, siz hangi sürüme döndünüz acaba? Mıuı 9 dan sonra bir eksiklik hissettirdimi size mıuı 8Eyvallah.. sıkıntı ama..çok ağır ilerliyor bu güncelleme
[doublepost=1513883454,1513282599][/doublepost]Sırf şu WhatsApp bildirim sesi için mui 8 e döndüm..şükür diyorum..
SelamHocam bende çok kararsızım mıuı 8 e dönme konusunda, siz hangi sürüme döndünüz acaba? Mıuı 9 dan sonra bir eksiklik hissettirdimi size mıuı 8
Hocam sizinle aynı dertten müzdaribdik zaten. Olmadı bende döneyim 8.5.4.0 Sürümüne müsait bir zamanımda, Fakat benim yardım almam gerekli, anlamıyorum bu işlerden, kaş yapayım derken gözden olmayayım. Herhangi bir olumsuz durum varmı yaşadığınız 8.5.4.0 sürümündeSelam
Mi flash tool ile 8.5.4.0 a döndüm 8.5.5.0 da şarj sorunu olduğunu duyduğum için...9 ile arasında aman aman çok fark yok..ben şimdi mutluyum bildirim sesi çok önemliydi bende tavsiye ederim..en azından dene bence sende