Rom Mi Mix Global Muiu 9 update V9.1.1.0.NAHMIEI (Kararlı)

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Ben şuan muiu 9.1.1.0 kullanıyorum fastboot üzerinden temiz kurulum yaptım ve şuan çok güzel hersey

O zaman büyük ihtimalle temiz bir kurulumdan sonra, yaşadığım sorunlar düzelecek.
[doublepost=1511952614,1511952537][/doublepost]
Ben şuan muiu 9.1.1.0 kullanıyorum fastboot üzerinden temiz kurulum yaptım ve şuan çok güzel hersey

O zaman büyük ihtimalle temiz bir kurulumdan sonra, yaşadığım sorunlar düzelecek.
[doublepost=1511952708][/doublepost]Whatsapp bildirim seslerinde bir sorun yaşıyormusunuz ? yada diğer uygulama bildirim seslerinden ? Sonradan yüklediğiniz bir melodiyi whasapp bildirim sesi olarak kullanabiliyormusunuz ?

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
[doublepost=1511952614,1511952537][/doublepost]

[doublepost=1511952708][/doublepost]Whatsapp bildirim seslerinde bir sorun yaşıyormusunuz ? yada diğer uygulama bildirim seslerinden ? Sonradan yüklediğiniz bir melodiyi whasapp bildirim sesi olarak kullanabiliyormusunuz ?
Bazen bildirim geldiği zaman sesi gelmezdi ama ekran açılırdi. Bu problemi de temiz kurulum yaparak duzeltmistim

Cilgin123

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yağmur
Cihazım
Xiaomi mi mi
Konular
1
Güncelleme ile telefon hızında artış var fakat şarjı az da olsa önceki sürüme göre hızlı tüketiyor. Bir de güncelleme yaparken telefonu 30 cm den laminant üzerine düşürdüm orjinal kılıfı ve kırılmaz cam olmasına rağmen ekran sol baştan sağ aşağıya kadar parça parça çatladı. Servis 600tl istiyor. Telefonun sağlamlık dışında herşeyi çok iyi fakat gözünüz gibi bakmamız gerekiyor. Bir anlık dalginliga sakarliga gelmiyor.
Aliexpreste cam 350 tl 50 tl de değişim ücreti olsa 400 tl ye kurtarırsınız hocam.

MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Claustrophobicsting

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Claus
Cihazım
mi mix
Konular
3
Aliexpreste cam 350 tl 50 tl de değişim ücreti olsa 400 tl ye kurtarırsınız hocam.

Bilemedim hocam burada garantili takıyoruz diyorlar. Şimdilik kullanıma engel yok böyle devam edecegim tekrar düşerse diye de içim rahat o zaman yaptırırım

mbunal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
M.Barış ÜNAL
Cihazım
Xiaomi MiMax
Konular
13
Ben daha evvel belirttiğim gibi eu romdan fastboot ile geçiş yaptım. Kullandığım süre içinde şarj ika alakalı sorun yaşamadım. Bana kullanım süresi aynı geldi. Eu rom ile de çok bir farkını giremedim açıkçası. Eu stabil rom kullanıyordum. Dolayısıyla tek fark 7ye terfi etmem oldu ve tabiki 7 ile gelen diğer özellikler.

Sonuçta memnunum. Hatta bir arkadaş telefon alacaktı, sordu, benimkini biliyordu, oğluna da red mi 4x aldırmıştım, oğlu çok memnun, kendine de garantili mix aldık. İyiki var bu xiaomi. Böyle kaliteli cihazları uygun fiyata alabiliyoruz. Yoksa bu devirde halimiz duman olurdu.

mbunal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
M.Barış ÜNAL
Cihazım
Xiaomi MiMax
Konular
13
Global romda aradığım yegane özellik Çin romun da olan yukarı çekince arama özelliği. Bunu neden iptal ediyorlar ki?

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Global romda aradığım yegane özellik Çin romun da olan yukarı çekince arama özelliği. Bunu neden iptal ediyorlar ki?

Bahsettiğiniz özelliği tam olarak anlayamadım?

mbunal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
M.Barış ÜNAL
Cihazım
Xiaomi MiMax
Konular
13
Bahsettiğiniz özelliği tam olarak anlayamadım?
Çin veya eu romda ekranda parmağınızı yukarı kaydırınca çıkan arama ekranından bahsediyorum.

Üst Alt