inşaallah sonuç alırsınız AspecTR gibi arkadaşlar tamamiyle anakartın yandığını söylesede ben en kötü anakart üzerindeki pprom un değişerek düzeleceğini düşünüyorum sonuçta bu lanetli yazılım oraya yüklendi ve veriler ordan okunup anakart işlendiğinden açılmıyor verileri kalıcı olarak ram ve işlemci depolamaz bunu düşünemiyorlar ne yazıkkı bakalım bulurlar çözümünü elbet haa servise göndersen anaakrt değişir çünkü servis yazılımsal olan hardbrickli telefonların bile anakartını değiştirmeye gidiyor yazılımla ayıktırmaya değil tecrübeyle sabittirAnakarta müdahele ile onarım yapıldığını iddia edenler var gelişme olursa burdan paylaşacağım.
Yüklendikten sonra anakart zarar görüyor.Ama elbette bunu en iyi Zenex hocam anlar,umarım onun eline tez zamanda herhangi bir cihaz ulaşır.inşaallah sonuç alırsınız AspecTR gibi arkadaşlar tamamiyle anakartın yandığını söylesede ben en kötü anakart üzerindeki pprom un değişerek düzeleceğini düşünüyorum sonuçta bu lanetli yazılım oraya yüklendi ve veriler ordan okunup anakart işlendiğinden açılmıyor verileri kalıcı olarak ram ve işlemci depolamaz bunu düşünemiyorlar ne yazıkkı bakalım bulurlar çözümünü elbet haa servise göndersen anaakrt değişir çünkü servis yazılımsal olan hardbrickli telefonların bile anakartını değiştirmeye gidiyor yazılımla ayıktırmaya değil tecrübeyle sabittir
Parça değişimi olmadan açılması mümkün değil zaten o yazılım oraya zarar veriyor çünküinşaallah sonuç alırsınız AspecTR gibi arkadaşlar tamamiyle anakartın yandığını söylesede ben en kötü anakart üzerindeki pprom un değişerek düzeleceğini düşünüyorum sonuçta bu lanetli yazılım oraya yüklendi ve veriler ordan okunup anakart işlendiğinden açılmıyor verileri kalıcı olarak ram ve işlemci depolamaz bunu düşünemiyorlar ne yazıkkı bakalım bulurlar çözümünü elbet haa servise göndersen anaakrt değişir çünkü servis yazılımsal olan hardbrickli telefonların bile anakartını değiştirmeye gidiyor yazılımla ayıktırmaya değil tecrübeyle sabittir
merakla ve ümitle bekliyorumAnakarta müdahele ile onarım yapıldığını iddia edenler var gelişme olursa burdan paylaşacağım.
Yöntem bulunmuş eleman test point yaparak edl modda yazılım atiyoParça değişimi olmadan açılması mümkün değil zaten o yazılım oraya zarar veriyor çünkü
telefonun açıldığınıda gösterse iyiymiş umarım çözülüyordur böyle yoksa yurtdışı cihazlara yazık olucakYöntem bulunmuş eleman test point yaparak edl modda yazılım atiyoMedyaları görmek için kayıt olmalısınız
Doğrudur hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Telefonun anakartına zarar geliyor diyoruz,komple değişiyor yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İnadına edl de edldiye tutturmuşsunuz.Herkes demiş,konuda da yazıyordu "anakarta zarar veriyor" diye.Neden okumamakta ve anlamamakta ısrar ediyorsunuz?Olay brick durumu değil.
telefon zaten çok iyi bir telefon 1500 tl yken aldım 1500 tl ye bundan iyi yoktu özellikleri çok iyi ama tek sorunu güncelleme oda xiaomi nin güncelleme sorunu telefonla alakası yok bozuk güncellemeyi gönderiyorlar ve sonuç buNeden bu cihazdan kimse memnun olamıyor anlamıyorum Ben 1 seneyi geciktir kullanıyorum çokta memnunum tek sorun benim açımdan video çekerken mikrofonu çok dandik düzgün ses kaydı alamıyor .Onun harici Şiir gibi telefon android 10 ufak bir güncelleme geldi o abuk subuk Google Chrome de donma olayida gitti.Android 10 da bu cihazı öldürene kadar kullanırım. Lütfen mi A3 lerinize iyi bakın (-_-)
videoda bende bir sıkıntı olmuyordu mikrofonu elinle kapatmadığına eminmisin çünkü videolardada bakmıştım mikrofonu normal ses veriyor.Neden bu cihazdan kimse memnun olamıyor anlamıyorum Ben 1 seneyi geciktir kullanıyorum çokta memnunum tek sorun benim açımdan video çekerken mikrofonu çok dandik düzgün ses kaydı alamıyor .Onun harici Şiir gibi telefon android 10 ufak bir güncelleme geldi o abuk subuk Google Chrome de donma olayida gitti.Android 10 da bu cihazı öldürene kadar kullanırım. Lütfen mi A3 lerinize iyi bakın (-_-)