Ana Başlık Mi A3 Android 11 Güncellemesini Yapmayın ! [Fixlendi]

Onurjr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
6
Tahminimce Laurus (Cc 9e) için A11 denemesi yapılıyor, A3 için derleme alınırken vendor repo karıştırıldı ve güncellemeyi yolladılar, herkese geçmiş olsun.

Custom rom candır :D

garipbrahim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İbrahim Gari
Cihazım
Mi A3
Konular
0
Twitter üzerinden xiaomiturkiye'ye durumla ilgili mesaj attım aşağıdaki mesajı göndermişler;
"Merhaba, cihaz güncelleme işleminden sonra indexleme yaptığından dolayı cihazda bulunan resim, müzik vb. dosyalarının yoğunluğuna bağlı olarak 1-2 gün yavaş çalışması normaldir. Sorun devam ederse cihazına temiz kurulum (fabrika ayarlarına alma) işlemi uygulayabilirsin."
Sorunu anlatamadım galiba, cihaz hiçbir şekilde açılmıyor diyorum yavaş çalışıyorsa diye cevap veriyorlar konuya çok ilgili ve alakalı oldukları cevaptan belli oluyor..

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Twitter üzerinden xiaomiturkiye'ye durumla ilgili mesaj attım aşağıdaki mesajı göndermişler;
"Merhaba, cihaz güncelleme işleminden sonra indexleme yaptığından dolayı cihazda bulunan resim, müzik vb. dosyalarının yoğunluğuna bağlı olarak 1-2 gün yavaş çalışması normaldir. Sorun devam ederse cihazına temiz kurulum (fabrika ayarlarına alma) işlemi uygulayabilirsin."
Sorunu anlatamadım galiba, cihaz hiçbir şekilde açılmıyor diyorum yavaş çalışıyorsa diye cevap veriyorlar konuya çok ilgili ve alakalı oldukları cevaptan belli oluyor..
Sorundan haberdar değiller muhtemelen.

NemesiS_99

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
OnePlus 9 5G
Meslek
Öğrenci
Konular
6
Tahminimce Laurus (Cc 9e) için A11 denemesi yapılıyor, A3 için derleme alınırken vendor repo karıştırıldı ve güncellemeyi yolladılar, herkese geçmiş olsun.

Böyle birşeyi de ancak Xiaomi yapardı zaten :D

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241

Böyle bir açıklama gelmedi,zannetmiyorum
Cc9e Eol

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Çözseler ne olacak hocam insanlarin kim bilir neleri silindi gitti. Resim, dosya, belge...
Anakarta zarar geliyor,EMMC'ye değil.Ama belki o da zarar görüyordur,sonuçta rom onun içinde saklanıyor.Yada veriler çekilemiyor da olabilir.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Anakarta zarar geliyor,EMMC'ye değil.Ama belki o da zarar görüyordur,sonuçta rom onun içinde saklanıyor.Yada veriler çekilemiyor da olabilir.
Hocam,telefonda en ufak bir sorunda bile format atıyorlar,anakart değişecek diyoruz sizce verilerin korunması gibi bir durum söz konusu olabilir mi ?
Anakart müdahele ile çözülebilecek bile olsa formatı basıp gönderirler.

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Hocam,telefonda en ufak bir sorunda bile format atıyorlar,anakart değişecek diyoruz sizce verilerin korunması gibi bir durum söz konusu olabilir mi ?
Anakart müdahele ile çözülebilecek bile olsa formatı basıp gönderirler.
Doğrudur hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

abi telefon yurtdışıysa bence hiç böyle bir işe kalkışma sanki benim telefonum evofone garantili de noldu herşeyleri rezillik 15 günden aşağı gelmez telefonun söyleyeyim ben size ve nasıl geleceği de muamma

bir kişinin beceriksizliği bütün tamircilere maal edilemez diye düşünüyorum elbet bir yolunu bulurlar

en kötü emmc cipini değiştirirler
Telefonun anakartına zarar geliyor diyoruz,komple değişiyor yani.

Ses açma kisma ve power tuşuna basılı tutarak pcye bağlayın qloader olarak görüyormu bı deneyin
İnadına edl de edldiye tutturmuşsunuz.Herkes demiş,konuda da yazıyordu "anakarta zarar veriyor" diye.Neden okumamakta ve anlamamakta ısrar ediyorsunuz?Olay brick durumu değil.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Fıkra gibi marka ya.
Zamanında kız arkadaşıma A3 alıcaktık iyiki beğenmemiş almamışız rezilliğe bak birde o zamanlar miui arayüzünün buglu sapıtık bi arayüz olduğunu bildiğim için android one cihazda sıkıntı çıkmaz diye düşünüyodum adamlar güncellemeyle cihazı tuğlaya çeviriyor. facepalm~~
Herkese geçmiş olsun bu markadan uzak durulmasını tavsiye ederim ben custom aosp romla idare ediyorum şuanlık miui benden uzak kalsın.

İbrahim00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi A3
Konular
1
Allahtan fotoğraflar ve müzikler bilgisayara atmışım fotoğraflarda sıkıntı yok benim için zaten telefon sıfırlansa da pek şeyiniz gitmez çünkü çoğu uygulama googlenin olduğundan hesabınızı girince kişiler vb. şeyler geri gelebilir tek sıkıntı telefon yaptırılınca bir sürü uygulamam vardı hepsini geri yüklemek.

Üst Alt