Ana Başlık Mi A3 Android 11 Güncellemesini Yapmayın ! [Fixlendi]

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Yurtdışındaki Xiaomi servisleri sanırım sorunu düzeltmeye başlamış. Bir kullanıcı telefonunu servise bıraktıktan sonra anakart değişimi olmadan cihazın software update yapıldığını söylüyor. Yapı numarasından anlaşılacağı üzere Android 11'in yeni sürümünü kurmuşlar.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Benzer bir olay evofone tarafında da olabilir, bekleyip göreceğiz.
Yeni sürüm değil hocam
yeni verildi 12.0.3.0 önceki sürümler birebir aynı vendoru değişip tekrar dağıttılar.
Çözümün Türkiye'de de Anakart değiştirmeden bir onarım ile çözüldüğü söyleniyor ama kesin bir bilgi yok maalesef süreç çok taze bekleyip göreceğiz
Ancak Türkiye cihazı ise garantisi varsa yeni bir anakart en iyi tercih olacaktır,tabi elbette yurt dışı modeller için de umarım çözüm bulunur.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Arkadaşlar soruna çözüm arıyorsunuz evet, fakat şurda mağdur olmuş kullanıcılardan 1 i bile sorunun çözümüne uğraşmam için cihazını göndermeyi düşünmüyor mu?

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Yurtdışındaki Xiaomi servisleri sanırım sorunu düzeltmeye başlamış. Bir kullanıcı telefonunu servise bıraktıktan sonra anakart değişimi olmadan cihaza software update yapıldığını söylüyor. Yapı numarasından anlaşılacağı üzere Android 11'in yeni sürümünü kurmuşlar.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Benzer bir olay evofone tarafında da olabilir, bekleyip göreceğiz.
Evet,servisin software update yapıp açtığını söylüyorlar,Zenex hocam garantisi olmayan cihazlar için bu yöntem yapılabilir mi?

NemesiS_99

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
OnePlus 9 5G
Meslek
Öğrenci
Konular
6
Yeni sürüm değil hocam
yeni verildi 12.0.3.0 önceki sürümler birebir aynı vendoru değişip tekrar dağıttılar.
Yeni sürümden kastım zaten oydu. İlk yayınlanan sürüm 12.0.1.0 Burda asıl demek istediğim eğer dediği şey doğruysa bazı cihazlarda anakart değişimi olmadan sorun giderilebilir.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Yeni sürümden kastım zaten oydu. İlk yayınlanan sürüm 12.0.1.0 Burda asıl demek istediğim eğer dediği şey doğruysa bazı cihazlarda anakart değişimi olmadan sorun giderilebilir.
Anladım demek istediğinizi hocam,söylenenler sadece bir söylenti
Türkiye de onarım yaptığını iddia edenler de var dediğiniz gibi bekleyip göreceğiz...

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Anladım demek istediğinizi hocam,söylenenler sadece bir söylenti
Türkiye de onarım yaptığını iddia edenler de var dediğiniz gibi bekleyip göreceğiz...
Elinizde çökmüş cihaz var mı hocam?

NemesiS_99

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
OnePlus 9 5G
Meslek
Öğrenci
Konular
6
Bilgilendirme amaçlı gelen cevabı aktarıyorum.

"V12.0.3.0, bu sürüm yalnızca servis merkezine onarım amacıyla sağlanmıştır. Ekip, genel kullanıma sunma üzerinde çalışmaya devam ediyor."

Büyük ihtimalle bu sürüm OTA üzerinden yayınlanmayacak.

Onurjr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
6
Bir Geliştirici cihazında Android 11 güncellemesini denedi, şimdi bu güncellemede tam olarak neyin yanlış gittiğini tahmin ettik. "IPA" modemle iletişim kurmak için kullanılan her Snapdragon işlemcisinin bir bileşenidir. Çekirdek tarafından güncellenir ve başlangıçta XBL tarafından yüklenir (cihazda çalışan ikincisidir). Xiaomi, Android 11 güncellemesiyle bozuk bir IPA yazılımı yayınladı ve bu nedenle XBL modemi başlatamıyor, bu da tamamen önyüklenme yapmasını engelliyor ve EDL'yi de engelliyor. Çalışan bir çekirdek olmadan yazılımı güncellemek mümkün değildir ve çekirdek yüklenemez, bu nedenle anakartı değiştirmek dışında prensipte bu durumdan başka çıkış yolu yoktur.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt