Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ana BaşlıkMi A3 Android 11 Güncellemesini Yapmayın ! [Fixlendi]
04.01.2021 14:47:36, you
xiaomi mi a3 telefonum var hepsiburadadan almıştım evofone garantili android 11 geldi güncelledim ve şaun telefon açılmıyor
04.01.2021 14:47:51, Alper (Temsilci)
Cihazınız EVOFONE veya TR garantili ise teknik servisimize gönderim sağlayabilirsiniz. Cihazınızı faturası, bütün aksesuarları ile birlikte Yurt İçi kargo firması aracılığıyla tarafımıza göndermeniz gerekmektedir. Aşağıda linki belirtilen cihaz gönderim formunun, yazıcı yardımıyla çıktısını almanız, kalem ile doldurarak kargo içeriğine eklemeniz gerekmektedir. Lütfen cihazınızda açık bulunan hesaplarınızı ve ekran kilidinizi kaldırarak gönderim sağlayın. Bu şartları karşılamanız durumunda teknik servisimizden destek alabilirsiniz. YURT İÇİ KARGO ANLAŞMA NO: 479760130 CİHAZ GÖNDERİM FORMU:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ADRES: Necatibey Caddesi Alarko İş Hanı No:66, K:1, 34425 Beyoğlu/İstanbul
04.01.2021 14:48:15, you
ve bir çok kiişye böyle olmuş ücretsi z garanti kapsamında tamir edilirmi caba
04.01.2021 14:49:09, you
bu durumdan haberiniz varmı peki
04.01.2021 14:49:25, you
tüm mia3 kullanıcısı etkilenid bu durumdan
04.01.2021 14:49:39, you
miui türkiye formunda kıyamet kopuyor şaunda
04.01.2021 14:50:03, Alper (Temsilci)
Yaşanan durumu farkındayız efendim, şuanda Xiaomi ortaklığında incelemelerimiz ve araştırmalarımız devam ediyor. Problem yaşadığınız ürünü lütfen bize ulaştırınız.
04.01.2021 14:51:07, you
bana bir ücret yansıycakmı bu durumda onu merak ediyorum
04.01.2021 14:51:19, Alper (Temsilci)
Kullanıcı kaynaklı olmayan bütün hatalar garanti kapsamına girmektedir Oğuzhan Bey.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
durumun farkında olduklarını söylediler dostlar yarın gönderim yapıyorum garantiye inşallah
Yurtiçi kargo şubesine gidip anlaşma numarasını vereceksiniz görevliye. Sisteme o numarayı girince zaten otomatik adres bilgileri çıkıyor evofoneun. Çıkmazsa adresi de verirsiniz.
cihaz gönderim formunu doldurup gönderideki kargo koduyla orada yazan adrese gönderiyorsun ibrahim kardeşim cihazın kendi kutusu cihaz ve aksesuarlarıyla beraber göndermemiz gerekiyormuş birde faturasının aslı veya fotokobiisi kutuya koyucakmışız benim cihazın kutusu isytanbuldaki evde olduğu için ilk önce istanbula arkadaşa postalıycam cihazı ardından oda evoya postalıycak böyle bir yol izliycem yaın ilçeye inicem ordan halledicem inşallah
benim telefon garantisi genpaya ait yurtiçi kargoya direkt gittim herhangi bir form imzalamadım sadece şikayetimi (sorun) yazmamı istediler yazdıktan sonra ücretsiz olarak paketlenip gönderildi kutuya sadece fatura,garanti belgesi ve telefonu koydum başka bir şey istenmedi hayırlısı olsun artık
benim telefon garantisi genpaya ait yurtiçi kargoya direkt gittim herhangi bir form imzalamadım sadece şikayetimi (sorun) yazmamı istediler yazdıktan sonra ücretsiz olarak paketlenip gönderildi kutuya sadece fatura,garanti belgesi ve telefonu koydum başka bir şey istenmedi hayırlısı olsun artık
Strex ustam yetkili hesap nasıl bir şeydir azıcık açıklarmısın tam konuya vakıf değilim zamanınnda root rom işleriyle uğraştım ucundan köşesinden vs şimdiki sistemler bi acayipmiş zannımca ufak tüyolar verirmisin rica etsem
Mi A3 Android 11'yüklemesinden sonra brick olan cihazlar için bu konuyu açmış bulunmaktayım,Bu metod ile cihazlarınızı kullanılabilir hale getirebilirsiniz. Dilerseniz işlemlere başlayalım: Gerekenler: ⦁ Windows işletim sistemli PC - Windows 10 önerilir. ⦁ Yeniden birleştirilmiş patched...