Benmi yanlış anladım indirdiğim dosyayı nasıl koyabilirim kutunun içine.çıkartıp kutuya koymanız yeterli
fotokopisini veya aslını koymanız lazım yazıcı bunun için çözüm olucaktır saygılarBenmi yanlış anladım indirdiğim dosyayı nasıl koyabilirim kutunun içine.
Yarına kadar ufi elimde olacak,sonrasında belki ben de yardımcı olabilirimArkadaşlar bi telegram grubunda unbrick için word dosyası paylaşıldı. Ektedir. Belki faydamız dokunur. Word desteklenmediği için ss aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rom linkiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bize garezleri varmış neyse sağlık olsun an itibariyle garanti yolunda ilerliyor mi a3 cihazım gelişmelerden haberdar ediceğim inşallah*Güncelleme tekrardan yayınlandı. Ama bu sefer korkmayın çünkü brick etmiyor
Resmi açıklama yaptılar ücretsiz onarılacak diye. Zaten olması gereken de buydu büyük ihtimalle evofone da ücret talep etmeyecektir. Ederse de yasal hakkınız var.bize garezleri varmış neyse sağlık olsun an itibariyle garanti yolunda ilerliyor mi a3 cihazım gelişmelerden haberdar ediceğim inşallah
Bundan sonra her güncellemede bi hafta beklerim sonra güncellerim bi daha bu hatayı yapmam.*Güncelleme tekrardan yayınlandı. Ama bu sefer korkmayın çünkü brick etmiyor