Soldan çekince ekranı bildirimler, sağdan çekince ekranı kontrol paneli geliyor aradığınız yerler orada.Genel anlamda güzel. Fakat üst menü de li, wifi hücresel veri vs alanı kaybolmuş. O alanı nasıl getirebilirim?
Eyvallah hocamSoldan çekince ekranı bildirimler, sağdan çekince ekranı kontrol paneli geliyor aradığınız yerler orada.
Bu rom işini napıcaz mi 9 cihazım var cihaz da ilk custom bi rom vardı ama hangi seri vardı hatırlamıyorum miui 12 ye geçtim eu sürüme cihaz bitürlü dikini tutmadı dünde 20.7.2 sürümü geldi dahada beter oldu bu durumda şikayetim şarj ve ısınma hatırlayamadığım romda 6 saat ekran süresi alıyordum ısınma ise 4 saat 5 saat oyunda oynasa cihazda ısınma söz konusu değildi dış kasa sıcaklığı en fazla 38 lerı pubg için geçerli sıcaklık görüyordum suanki sıcaklıklar 47 civarı performans yönünden hiç bir şikayetim yok tek sıkıntım şarj ve ısınma
Hocam dün gece masik x 13.3 attım temiz kurulum herzamanki gibi global 11.05 global 11.06 ve aynılarını eu sürümleri , daha sonra MIUI 12 eu beta sürümleri stabil sürümü global MIUI 12 beta serisi stabil serisi hepsini denedim çözüm bulamadım bi sizin dediğiniz 11.09 kaldıydı denemediğim11.0.9.0 QFAEUXM sürümünü yüklerseniz hatırlayamadığınız ROM daki değerleri yakalayabilirsiniz.
Şuan denemediğim test aşamasında olan masik 13.3 hariç , revos , miroom , mipro , eu veya global olarak 11.04 ve sizin önerdiginiz 11.09 kaldı geri kalan bütün sürümleri denedim11.0.9.0 QFAEUXM sürümünü yüklerseniz hatırlayamadığınız ROM daki değerleri yakalayabilirsiniz.
11.0.9.0 QFAEUXM sürümünü yüklerseniz hatırlayamadığınız ROM daki değerleri yakalayabilirsiniz.
Masik x13.3 antutu V8 testi dahil %100 şarjdan bu kullanıma kadar şuan yüzde 47 şarj var ekran süresi 4 saat doğru romu bulduk heraldeResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.