- Adım
- Steinbeck
- Cihazım
- Xiaomi Mi 9
- Konular
- 47
Teşekkür ederim atam.Global değil avrupa
Teşekkür ederim atam.Global değil avrupa
Merhaba, recovery indirme bağlantısı ile twrp kullanarak yüklersem cihaza attırdığımız IMEI silinir mi?Güncelleme YöntemleriResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Avrupa (EAA) Kararlı V12.0.1.0.QFAEUXM
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp /Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
MiFlash 2016.04.01.0 64Bit
OTA İndirme Bağlantısı ;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirRecovery İndirme Bağlantısı ;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirFastboot İndirme Bağlantısı ;
-
NOT: Yapılan işlemlerde oluşabilecek herhangi bir problemde sorumluluk size aittir.Ben veya Miui Türkiye asla sorumlu tutulamaz.
Ben de aynısını OTA güncelleme ile yaparsam diye soracaktımMerhaba, recovery indirme bağlantısı ile twrp kullanarak yüklersem cihaza attırdığımız IMEI silinir mi?
Soldan ekranı çekince bildirimler geliyor, sağdan çekince kontrol paneli geliyor yeni tipAna ekranda sola çekince gelen menü hala eski tip mi yoksa eudaki gibi mi bu sürümde
Hayır bildirim panelinden bahsetmiyorum, su kısayollar ve hava durumu olan kısım, ana ekrandaki yardımcı ekran bölümü alttaki fotodaki gibi mi, bir de arama ve mesaj uygulaması Google mı yoksa MIUI mıSoldan ekranı çekince bildirimler geliyor, sağdan çekince kontrol paneli geliyor yeni tip
Mi 9T modelinden sonra çıkan cihazların hepsinde Google ile anlaşma yaptı ondan önce çıkan modeller arama ve mesaj uygulaması orijinal MIUI Google değil, ve tel reklamlı anlaşma yaptıkları cihazlar reklamsız menüler, uygulama çekmecesi senin resmini attığın değil orjinal Google markette olan.Hayır bildirim panelinden bahsetmiyorum, su kısayollar ve hava durumu olan kısım, ana ekrandaki yardımcı ekran bölümü alttaki fotodaki gibi mi, bir de arama ve mesaj uygulaması Google mı yoksa MIUI mı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Teşekkürler, reklamlı kalması kötü olmuş, orijinale dönme fikri bu sürüm de yalan oldu benim içinMi 9T modelinden sonra çıkan cihazların hepsinde Google ile anlaşma yaptı ondan önce çıkan modeller arama ve mesaj uygulaması orijinal MIUI Google değil, ve tel reklamlı anlaşma yaptıkları cihazlar reklamsız menüler, uygulama çekmecesi senin resmini attığın değil orjinal Google markette olan.