Rom Mi 9 Avrupa (EAA) Kararlı V12.0.1.0.QFAEUXM İndirme Bağlantısı

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Hocam bende tavsiniz üzere 0.9.0 a geçmiştim geçen hafta MIUI 12 güncellemesi gelince dirde Avrupa versiyon ile deneyim dedim bana nedense bariz 0.9.0 daha hızlı daha akıcı geldi yine 0.9.0 a döndüm

Hocam bende 11.0.9.0 dan oldukça memnundum, meraktan işte güncelleyelim dedik fakat güncellemesekte olurmuş.
"İnsanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş. "haha--

Şimdi de sürüm düşürmek için yapılması gereken işçiliği göze alamıyorum, böyle bıraktım. Çok fazla veri var TWRP yedeği telefona yada usb ye sığmıyor, parça parça alıp pc ye aktarmam sonrada geri yüylemem lazım. Bir sürü vakit ve uğraş. Şuanki 12 sürümünde de bu uğraşı çekmek için değecek bir sıkıntım yok, bu yüzden bıraktım böylece.

volkanefe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özbakar
Cihazım
Mi 9
Meslek
Memur
Konular
1
Ben nedense MIUI 12 yi pek sevmesim
Hocam bende 11.0.9.0 dan oldukça memnundum, meraktan işte güncelleyelim dedik fakat güncellemesekte olurmuş.

Şimdi de sürüm düşürmek için yapılması gereken işçiliği göze alamıyorum, böyle bıraktım. Çok fazla veri var TWRP yedeği telefona yada usb ye sığmıyor, parça parça alıp pc ye aktarmam sonrada geri yüylemem lazım. Bir sürü vakit ve uğraş. Şuanki 12 sürümünde de bu uğraşı çekmek için değecek bir sıkıntım yok, bu yüzden bıraktım böylece.
Ben bide üstüne 1 senelik cihaz benimki pek normal kullanmıyorum cihazi oyun filan ve sürekli 27 w şarj kullaniyorun bataryam değiştirmeyi gerektirecek kadar zayiflamadi ama bi düzensizlik vardı bigun 3.5 saat bigun 4.5 saat ekran süresi alıyordum sırf mobil ve zayıf şebeke de degidiniz gibi meraktan bir kaç hafta önce elime ulaşan nohon marka batarya almıştım 3 gün önce montajını yaptım dun testlerini yaptım şuan abuk subuk şebeke ile 6 saat 6 15 dk civarı ekran süresi aldım

cavit63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cavit
Cihazım
mi10 pro
Meslek
Emekli
Konular
1

11.0.9.0 a bende sürüm düşürerek geçmek istiyorum sürüm düşürürken özel bir şey yapmaya gerek varmı.fastboot romu milash ilemi yüklemek gerekiyor. telefonum pasaport kayıtlı china sürümü

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
11.0.9.0 a bende sürüm düşürerek geçmek istiyorum sürüm düşürürken özel bir şey yapmaya gerek varmı.fastboot romu milash ilemi yüklemek gerekiyor. telefonum pasaport kayıtlı china sürümü

Özel birleye gerek yok, bizim cihazkarda sürüm düşürme koruması bulunmuyor. İsterseniz twrp üzerinden bile sürüm düşürebilirsiniz. Ancak en temizi bence, önce twrp üzerinden data/ veri/ sistem/vendor formatlayıp daha sonrasında fastboot ile temiz bir kurulum yapmak.

Veri kaybı yaşamak istemiyorsanız da twrp üzerinden zip yüklemesi yapabilirsiniz.

cavit63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cavit
Cihazım
mi10 pro
Meslek
Emekli
Konular
1
Özel birleye gerek yok, bizim cihazkarda sürüm düşürme koruması bulunmuyor. İsterseniz twrp üzerinden bile sürüm düşürebilirsiniz. Ancak en temizi bence, önce twrp üzerinden data/ veri/ sistem/vendor formatlayıp daha sonrasında fastboot ile temiz bir kurulum yapmak.

Veri kaybı yaşamak istemiyorsanız da twrp üzerinden zip yüklemesi yapabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim direk mi flash ile sıfırlayarak yapsam bir problem olurmu

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Çok teşekkür ederim direk mi flash ile sıfırlayarak yapsam bir problem olurmu
Hayır sorun olmaz, bu şekilde de komple temizlik yapılmış olur. Bootloader kitlememeye dikkat edin, gerekirse işlemi başlatmadan üç kez bakın.

cavit63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cavit
Cihazım
mi10 pro
Meslek
Emekli
Konular
1
Hayır sorun olmaz, bu şekilde de komple temizlik yapılmış olur. Bootloader kitlememeye dikkat edin, gerekirse işlemi başlatmadan üç kez bakın.
Başarılı bir şekilde temiz kurulumla 11.0.9.0 a geçtim.clap~~

volkanefe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özbakar
Cihazım
Mi 9
Meslek
Memur
Konular
1
chnekn hocam 12.0.1.0 e geçince ne sürede optimize oldu cihaz ısınma filan

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Miui 12 kendini toplamaya başladı galiba. Önceki gün wifi ile 7 saati geçti ekran süresi. Bu günde böyle, 4 saat hücresel veride ve gün ışığı altında kullanıldı gerisi wifi, ayrıca yaklaşık 30-40 arası fotoğraf çekildi. Onun garici standart kullanım. Chrome, Instagram, Telegram, İndirme işlemi vs. Ayrıca Bluetooth 24 saat açık.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

chnekn hocam 12.0.1.0 e geçince ne sürede optimize oldu cihaz ısınma filan

Hocam kusura bakmayın mesajınızı yeni farkettim. Bildirimleri kaçırmış olmalıyım.

Performans konusunda hissedilir bir fark göremedim, hatta bloatware temizliğinden sonra belki daha iyi olmuş olabilir ama belirgin bir fark yok. Isınma her zamanki gibi, biliyorsunuz bu cihazın kasası çok ince ve ısı hemen hissediliyor. Fakat genel olarak stabil.

Son düzenleme:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Miui 12 kendini toplamaya başladı galiba. Önceki gün wifi ile 7 saati geçti ekran süresi. Bu günde böyle, 4 saat hücresel veride ve gün ışığı altında kullanıldı gerisi wifi, ayrıca yaklaşık 30-40 arası fotoğraf çekildi. Onun garici standart kullanım. Chrome, Instagram, Telegram, İndirme işlemi vs. Ayrıca Bluetooth 24 saat açık.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kusura bakmayın mesajınızı yeni farkettim. Bildirimleri kaçırmış olmalıyım.

Performans konusunda hissedilir bir fark göremedim, hatta bloatware temizliğinden sonra belki daha iyi olmuş olabilir ama belirgin bir fark yok. Isınma her zamanki gibi, biliyorsunuz bu cihazın kasası çok ince ve ısı hemen hissediliyor. Fakat genel olarak stabil.

crDroid indirmiştim ve bugün kuracaktım am bu mesajınız aklımı çeldi hocam. Bu sürümü kurup ben de bir test edeceğim. Hatta direk fastboot ile tertemiz bir kurulum yapayım o arada telefon da temizlenmiş olsun.

Üst Alt