- Adım
- Oyun Clash
- Cihazım
- Mi 8 SE
- Konular
- 15
Hocam kuracam da hard brick olayı gözümü korkutuyor.Dört gözle bekliyorum
Hocam kuracam da hard brick olayı gözümü korkutuyor.Dört gözle bekliyorum
Hocam kuracam da hard brick olayı gözümü korkutuyor.
Hocam edl modu falan.Brick biliyorum da hard olanı nasıl oluyor ? Komple çöp mü oluyor hard olursa ?
kasmalar varmı 9.10.24te eu betada baya kasma vardı youtebeden 60fps video açınca arayüzdeki fps 15lere düşüyorduMiRoom 9.10.10 Gayet stabil şarj konusundada gayet iyi ancak cihaz beklemede çok şarj yiyiyor.
MiRoom 9.10.26 Android 10 oldu cihaz şarj konusunda daha iyi ve beklemedeyken şarj çok az gidiyor gayet iyi sadece direkt günceller gibi yüklemeyin sıkıntı yaşarsınız pithblack twrp kurun güzel cihazı temizleyin ve pithblackten kurulum yapın stabil beta arasında çok rom denedim şuanlık en iyisi bu diyebilirim.
Bende de şarj ve performans iyi ama kamerada sıkıntı var portrede yeşil ekranda kalıyor ve kamerada foto çekince sol alttan çektigimiz fotoya bakamıyorum.MiRoom 9.10.10 Gayet stabil şarj konusundada gayet iyi ancak cihaz beklemede çok şarj yiyiyor.
MiRoom 9.10.26 Android 10 oldu cihaz şarj konusunda daha iyi ve beklemedeyken şarj çok az gidiyor gayet iyi sadece direkt günceller gibi yüklemeyin sıkıntı yaşarsınız pithblack twrp kurun güzel cihazı temizleyin ve pithblackten kurulum yapın stabil beta arasında çok rom denedim şuanlık en iyisi bu diyebilirim.