- Adım
- Ömer Faruk
- Cihazım
- Mi 8 SE
- Konular
- 3
Evet kardeşim kesinlikle.Eu rom stabil 'i tavsiye eder misin ? Mi room un yerine ?
Evet kardeşim kesinlikle.Eu rom stabil 'i tavsiye eder misin ? Mi room un yerine ?
Arkadaşlar son durum nedir şu sıralar en çok tercih edilen en stabil olan hangisi?
Teşekkürler başkan mi-global 11.0.3 android 9 kurdum. İlk defa bu rom u kurdum bakalım nasıl çıkacak deneyecem. Şuan sorunsuz bakalım 2 3 güne ne çıkacak.android 10 dan şimdilik biraz uzak durmak gerekli , 9 daha stabil 11.0.3.0 eu yada mi-rooom gayet iyi sorunsuz
Teşekkürler başkan mi-global 11.0.3 android 9 kurdum. İlk defa bu rom u kurdum bakalım nasıl çıkacak deneyecem. Şuan sorunsuz bakalım 2 3 güne ne çıkacak.
android 10 dan şimdilik biraz uzak durmak gerekli , 9 daha stabil 11.0.3.0 eu yada mi-rooom gayet iyi sorunsuz
masik 9.5 lite nasıldır başkan.. indirdim ama malum sıkıntılardan henüz cesaret edemedim. miroom 11 stabil kullanıyorum sorunsuzluğun dadını çıkarıyorum.
Başkan masik rom lar nasıl forum da 8.3 sürüm için iyi demişler valla cihaz on numara ama rom hatalar deli ediyorAndroid 10 daha sorunlu uygulamlarda sorunlu daha var zamanı stabil resmide çıkmadı daha malesef ,
Başkan masik rom lar nasıl forum da 8.3 sürüm için iyi demişler valla cihaz on numara ama rom hatalar deli ediyor
Tam olarak hangi sürüm yüklü sizdemasik 9.5 lite nasıldır başkan.. indirdim ama malum sıkıntılardan henüz cesaret edemedim. miroom 11 stabil kullanıyorum sorunsuzluğun dadını çıkarıyorum.