- Adım
- AKIN
- Cihazım
- Mi 8 Se
- Konular
- 7
10.3.2 ye devam
Stabil olarak eu da kullandım mi room da ben kullanım olarak pek fark göremedim. Şuan Eu 10.3.2 kullanıyorum ekran süresi batarya çok iyi dediler ben çok bir artısını da göremedim.
Bana özellik pek önemli değil mi8se en iyi batarya kullanımını hangi sürüm hangi rom verir ona geçeyim deniyorum hiç bir fark göremiyorum.
Hocam mi 8se'nin kendi orjinal romunu nasıl bulabilirim. Yada mümkün mü geri yüklemekÇin beta roma Geçiş yaptım orjinal kullanıma başladım ,
Bu sefer oldu gibi özelliklerini ekleyeceğim ,
Orijinal rom da çince ve ingilizce var Google Play'de yok Çin e özel uygulamalar da var kullanmak biraz zor diyorlar bilginize.Hocam mi 8se'nin kendi orjinal romunu nasıl bulabilirim. Yada mümkün mü geri yüklemek
Hocam eu 10.3.2 ye geçtim memnun kalmadım tekrar mi room a geçmeyi düşünüyorum da 10.3.2 gelince geçeyim diyorum bekleyecem gelene kadar.Mi roomda en iyi batarya genel kullanımda
Hocam mi 8se'nin kendi orjinal romunu nasıl bulabilirim. Yada mümkün mü geri yüklemek
Orijinal rom da çince ve ingilizce var Google Play'de yok Çin e özel uygulamalar da var kullanmak biraz zor diyorlar bilginize.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam eu 10.3.2 ye geçtim memnun kalmadım tekrar mi room a geçmeyi düşünüyorum da 10.3.2 gelince geçeyim diyorum bekleyecem gelene kadar.
İngilizce sorun değil hocam. Geçmek istiyorum. Nasıl geçiliyor? Twrp ile mi flaşlanıyor rom. Yada mi flash tool ile. Tam bilmiyorumİngilizce kullanmak sorun değil ise geri kalan her şey için çözüm var.gecmeyi düşünürsen yardımcı olurum bueadan
İngilizce sorun değil hocam. Geçmek istiyorum. Nasıl geçiliyor? Twrp ile mi flaşlanıyor rom. Yada mi flash tool ile. Tam bilmiyorum