Mı 6 global rom çıktı sanırım

krancop

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ümit
Konular
0
Mi Unlockta giriş yaparken network error hatası alıyorum yardımcı olabilirmisiniz.

Evren026

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
evren
Cihazım
5S - Mi6
Konular
1
herkes yavas yavas yuklemeyi basardigina gore baska bir soru da benden. global surumden sonra ana ekrandan uygulama arama ozelligi kayboldu ve bulamiyorum. cin surumunde ana ekrani saga dogru kaydirinca veya bildirim cekmecesini indirince yukarda oluyodu simdi ikisi de yok yardimci olabilecek var mi reisler ?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet bazı şeyler yok bu şekilde karar kılınmış yapacak bişey yok misal zil sesi mağazasıda yok

Ecowarrior

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1
Evet bazı şeyler yok bu şekilde karar kılınmış yapacak bişey yok misal zil sesi mağazasıda yok

sağlık olsıun aöa çin sürümünde gerçekten çok kullanışlı detaylar vardi cogu gitmis :(

akcora

yok
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi6
Meslek
çizim
Konular
3
İndirdiğiniz rom dosyasını telefonunuzun hafızasına atın sonrasında twrp'yi açın ve ''Wipe'' ye tıklayın ardından ''Advenced Wipw'' ı tıklayın açılan pencerede ''İnternel stroge'' dışındaki tüm seçenekleri işaretleyin ve alttaki butonu soldan sağa doğru çekin.Temizlik işlemi bittikten sonra geri tuşuyla twrp ana ekranına dönün ve ''İnstall'' seçeneğini tıklayıp cihaza kopyaladığınız global rom dosyasını seçip alttaki butonu soldan sağa doğru çekip yükleme işlemini başlatın.Yükleme bittikten sonra Wipw ceche/dalvik yapın ve sonrasında sistemi başlatın.Kurulum biraz uzun sürebilir sabırla bekleyin teleşlanmayın.Cihazınızın tüm ayarları ve yüklü uygulamalar silinecektir yeniden programları yüklemeniz ve ayarlarınızı yapmanız gerekecek.
Internal storage uçurmak istersem eğer,
Sildikten sonra PC ile bağlanıp rom dosyasını atıp yapabilirim değil mi? Tümden temiz kurulum için.

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Internal storage uçurmak istersem eğer,
Sildikten sonra PC ile bağlanıp rom dosyasını atıp yapabilirim değil mi? Tümden temiz kurulum için.

Evet cihazı twrp'de açıp bilgisayara bagladiginizda rom dosyasını atabilirsiniz . Bazı durumlarda twrp ile bağlantıda bilgisayar cihazı görmeyebikiyor ama sizde sorun olacağını sanmıyorum.

Berkanokan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berkan
Cihazım
Mi6
Konular
0
Arkadaslar yükledim oldu yüklemeye arkadaslara veya yüklemek isteyenlere seve yardımcı olurum.
Şimdi kısaca nasıl yüklediğimi anlatmaya çalışcam.
Öncelikle bootloader kilidini açmanız gerekiyor.

Bu siteden açıyorsunuz orda unlock now a tıklayıp ingilizce neden açmak istediğinizi yazıyosunuz sonra onay geliyo benimki 20 dakika içinde gelmişti onaydan sonra ordaki dowload mi unlock u indirip hesabınızı ve telefon numaraınızı onaylamanız gerekiyo.
Bootloader kısmını hallettikten sonra bi kaç tane dosya ve program indirmeniz lazım.
Ben şöyle yaptım TWRP programını açana kadar ;
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bu video daki adımları takip ettim ancak burda rom un telefona kopyalanmasında problem yasanıyo ama TWRP nin kurulumunu güzel anlatmış bu arkadaş.
Daha sonra 2. bi video buldum oda şu;
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
TWRP yi açtıktan sonra (telefonda)bu videodaki adamın yaptıklarını izlerseniz olması lazım.
yalnız orda romu telefona atarken bi dosya daha eklmemiz lazım sr3supersu diye adam video da linke koymamış ama girdiği yerden baktım oda
ŞU;

NOT : burda telefona atacağınız her 2 dosyada zip formatında olmalı.
Yani global rom ve bu sr3supersu dosyasını zip olarak kopyala yapıştır yapın. Daha sonra videodaki adımları tekrardan takip edin.

Mustafa Gonul

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Mı 6
Konular
0
MI6 Yükleme otomatik yapıldı. 8.2.2.0 a gecti. Fakat Turkcell kullanıcısiyim ve 4g gitti. Edge geldi. Nasıl düzeltilir. ayrıca Telefon şarj olmuyor. İlginç ki şarj bitmiyorda. Bilen yada aynı sorunu olan var mı ?

b3k1rr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bekir
Cihazım
Mi 9t pro mi 6
Konular
5
MI6 Yükleme otomatik yapıldı. 8.2.2.0 a gecti. Fakat Turkcell kullanıcısiyim ve 4g gitti. Edge geldi. Nasıl düzeltilir. ayrıca Telefon şarj olmuyor. İlginç ki şarj bitmiyorda. Bilen yada aynı sorunu olan var mı ?
vipe data yapın düzele bilir

Üst Alt