Mı 6 global rom çıktı sanırım

hiperman

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa Kaan
Cihazım
iPhone 6S
Konular
0
Herkese iyi akşamlar. Global romu yükledim başarılı bir şekilde fastboot yöntemi ile fakat twrp yükleyemedim. Sitede anlatılan yöntemlerle twrp romu yüklemeye çalıştım ve yükledim fakat reboot dediğim anda twrp silinip hiç yüklememişim gibi stock recovery açılıyor. Nerede yanlış yaptığımı anlamadım yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
Herkese iyi akşamlar. Global romu yükledim başarılı bir şekilde fastboot yöntemi ile fakat twrp yükleyemedim. Sitede anlatılan yöntemlerle twrp romu yüklemeye çalıştım ve yükledim fakat reboot dediğim anda twrp silinip hiç yüklememişim gibi stock recovery açılıyor. Nerede yanlış yaptığımı anlamadım yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

Fastboot flash recovery xxx.img komutunu mu yoksa fastboot boot xxx. İmg komutunu mu kullanıyorsunuz?
İlk yazdığım kalıcı olarak yükler. 2.yazdığım yeniden başlatana kadar çalıştırır.

MI 4S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evren026

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
evren
Cihazım
5S - Mi6
Konular
1
Minimal adb fastboot indirip deneyin

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evren026

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
evren
Cihazım
5S - Mi6
Konular
1

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
Minimal adb fastboot indirip deneyin

Twrp yi cihaza atabildiğini belirtmiş arkadaş. Fastboot / adb sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum. Muhtemelen fastboot kodlarını yanlış yazıyor.

simetribey

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
mi6
Konular
2
Global rom yüklememiz için telefonumuzun (Mi6) bootloader kilidinin açık olması şartmıdır üstadlar ?

hiperman

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa Kaan
Cihazım
iPhone 6S
Konular
0
Fastboot flash recovery xxx.img komutunu mu yoksa fastboot boot xxx. İmg komutunu mu kullanıyorsunuz?
İlk yazdığım kalıcı olarak yükler. 2.yazdığım yeniden başlatana kadar çalıştırır.

İki kodu da denedim hocam. Minimal adb kullanarak yüklüyorum, yükledikten sonra twrp menüsüne giriyorum. Sonra sistemi tekrar başlatıyorum ve twrp hiç yüklenmemiş gibi siliniyor. Az önce Fastboot flash recovery xxx.img komutuyla yükleyip sonrasında ses açma+güç tuşuyla twrp' girdim ve yeniden başlattığımda silindiğini gördüm. Twrp hafızayı da görmüyor açıkçası, süpersu yükleyecem mesela ama installa giriyorum hiçbir hafıza dosyasını bulamıyorum bir sürü kodlu bir sürü dosya çıkıyor. Sdcard klasöründe de yok dosyalarım ama telefonu açınca hepsi yerinde duruyor.

Evren026

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
evren
Cihazım
5S - Mi6
Konular
1
İki kodu da denedim hocam. Minimal adb kullanarak yüklüyorum, yükledikten sonra twrp menüsüne giriyorum. Sonra sistemi tekrar başlatıyorum ve twrp hiç yüklenmemiş gibi siliniyor. Az önce Fastboot flash recovery xxx.img komutuyla yükleyip sonrasında ses açma+güç tuşuyla twrp' girdim ve yeniden başlattığımda silindiğini gördüm. Twrp hafızayı da görmüyor açıkçası, süpersu yükleyecem mesela ama installa giriyorum hiçbir hafıza dosyasını bulamıyorum bir sürü kodlu bir sürü dosya çıkıyor. Sdcard klasöründe de yok dosyalarım ama telefonu açınca hepsi yerinde duruyor.
Kardeşim şöyle yap

Fastboot flash recovery xxx.img

ben böyle yaptım sanırım

Evren026

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
evren
Cihazım
5S - Mi6
Konular
1
Bu arada dosya ismi yazıp bırakıyor musun yoksa dosyayı komut sayfasına mı sürüklüyorsun?

hiperman

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa Kaan
Cihazım
iPhone 6S
Konular
0
Bu arada dosya ismi yazıp bırakıyor musun yoksa dosyayı komut sayfasına mı sürüklüyorsun?

Çıkan komut ekranında komutu yazıp bırakıyorum dosyayı nereye sürükleyeceğiz?

Üst Alt