twrp ile yüklemişsiniz Evren026 arkadaş yüklerken sorun yaşadığını söylemiş ama muhtemelen bir yerde yanlışlık yapılmıştır.arkadaşlar bende youtube dan kopya çektim link veriyorum.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınızbu arkadaşı adım adım takip ettim.
arkadaş bir rom yüklüyor onun yerine global versiyonu yükledim ilk seferde hata verdi ancak kapatıp açınca kendine geldi.şuanda google servsiler dahil çalışıyor
nı sorun kardeşim çözemiyorum uğraşıyorum halen custom rom yükleniyor bu global böyle sorun yapıyor.Ben de twrp ile yüklemeyi denedim lakin telefon yüklemeden sonra sürekli recovery moduna girip çıkıyor. Şu an kullanamıyorum telefonu
nasıl yani hocam biraz daha açar mısın anlayamadım. Bu kez farklı bir twrp denedim bu kez oda olmadı sürekli recovery menüsü açıp kapanıyorTwrp de sorun yaşayan arkadaşlar fastboot rom kurmanızı tavsiye ediyor forumdaki üstadlarımız.
Anladığım kadarıyla bir şifreleme söz konusu ve yüklenen romun açılmasına izin vermiyor.Mi flash ile yükleme yapmak gerekiyor.nasıl yani hocam biraz daha açar mısın anlayamadım. Bu kez farklı bir twrp denedim bu kez oda olmadı sürekli recovery menüsü açıp kapanıyor
hocam mi flash için link lazım bulamadım bulduğumda rar bozuk diyor. artık twrp den vazgeçtim mi flash kullanıcam