Her kişinin kullanımına göre değişir....Ben mesela Hafta sonları Cihazı neredeyse hiç kullanmam, Pil 2.5 gün gider, Ekran süresi en fazla 3 Saat alırım....Hafta içi Pil yine 2 Gün rahat gidiyor ve Ekran süresi, yoğunluğa bağlı olarak 9 ila 12 Saat arası değişiyor...Cihazım Mi Max 2Arkadaşlar ortalama kaç saat erken süresi var telefonun
Size bu konuda en İyi ve tatminkar Cevabı Sayın ozgrcvdr Üstad verecektir....Sizin ekran süreleri iyiymiş. Benim asıl merak ettiğim Mi6 nın ekran süreleri.
Hocam açıkçası bu ekran süresi olaylarından pek anlamıyorum.ben her fırsatta online oyun oynuyorum,gün içinde müzik dinliyor internette sörf yapıyorum ve arkadaşlarımla konuşuyorum şarjım bir gün yetiyor ve bu bana yeter de artar bile.ne olur ne olmaz diye arada taşınabilir şarj cihazımı yanımda taşıyorum sıkıntı çekmiyorum.ekran süresi resmi atayım kararını siz verin artık.dediğim gibi o konudan anlamıyorum ama mi6 nın 3350 mah lık bataryası piyasadaki birçok telden daha güçlüSize bu konuda en İyi ve tatminkar Cevabı Sayın ozgrcvdr Üstad verecektir....