Mı 6 global rom çıktı sanırım

b3k1rr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bekir
Cihazım
Mi 9t pro mi 6
Konular
5
Hocam acaba TWRP ile dönerken rahatça dönebildiniz mi? Yoksa Benim gibi Boot Animasyonunda takıldı mı cihaz acaba?
Boot ekranında kalmadı hiç ama açılıştan sonra uygulamalar hata verdi onuda data formatla hallettim

jern

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
note 5
Konular
2
mi6 aldım 1900'e koral sel dumandan çok güzel telefonmuş görünce zaten hiç düşünmedim.şimdi teli aldım ama ayarlarını nasıl yapıcaz çin romu yüklü.bootloader varmış herhalde mi6 larda bana 40 saat sonra açılır dedi.şimdi o açılamadan global rom yükleyebilirmiyim.hiçbişey yükleyemiyorum tele.play store apk denedim yüklenmiyor

b3k1rr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bekir
Cihazım
Mi 9t pro mi 6
Konular
5
mi6 aldım 1900'e koral sel dumandan çok güzel telefonmuş görünce zaten hiç düşünmedim.şimdi teli aldım ama ayarlarını nasıl yapıcaz çin romu yüklü.bootloader varmış herhalde mi6 larda bana 40 saat sonra açılır dedi.şimdi o açılamadan global rom yükleyebilirmiyim.hiçbişey yükleyemiyorum tele.play store apk denedim yüklenmiyor
Bootloader kilidinin açılmasını bekleyin ondan sonra mi flash ile yükleye bilirsiniz

rebuplicfb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
0
Arkadaşlar ben cihazı unlock yaptım fakat mi flash benim telefonu görmüyor pcde kullandığım bilgisayar xp bu yüzden romu yükleyemedim.Bu sorunu nasıl çözebiliriz..

jern

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
note 5
Konular
2
peki bu bootloader olayının sim kartla bi alakası varmı sime kayıtlı numaralar gözükmuyor nasıl hallederiz bunu hocam?

b3k1rr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bekir
Cihazım
Mi 9t pro mi 6
Konular
5
kişiler/ayarlar/ sim kart alanını göster den bakabilirsiniz sim kart 0 görünüyor ise büyük ihtimal silinmiştir

jern

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
note 5
Konular
2
tamam hallettim şuan yarı ingilizce yarı çince olduğu için zor buldum

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
twrp ilk açılışda format data sonrası mount kısmından mtk enable yapınaca pc telefona bağlanıyor rom dosyasını o sırada telefona yükleyebilirsin.
dosya adları ex4 olduğundan rakam harfler görünürken format sonrası duzeliyor

eyvallah arkadaşı bu yöntem sayesinde global kararlıdan 7.6.8 global betaya döndüm

Hocam yardımılarınız için çok teşekkür ederim sayenizde Xiaomi Eu Beta Miui 8.6 - 7.6.10 sürümlü Rom'a dönebildim. Sayenizde durumu anlamış da oldum artık. İlk denememde başarısız oldum, telefon yine açılmadı. Neyseki TWRP rahatça açıldığı için, TWRP'yi türkçeye çevirdim, durumu ancak anladım. Format Data seçildikten sonra, telefonu kapatıp açtım. Sonrasında Rom kurulumunu gerçekleştirince açıldı telefon. Bu arada 10 Mayıs'ta yüklenen Sagit'in V2 sürümlü TWRP'si ile kurulum işlemini halledebildim. Benim gibi takılan arkadaşlar için yardımcı olur umarım bu bilgiler.

Herşey için tekrar sağolun.

322503

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
25murat05
Cihazım
Mi 6
Konular
13
Cinden gelen cakma rom un uzerine global romu degilde betayi mi yuklememizi tavsiye edersiniz?
Gozle gorulur artilar ve eksiler nelerdir aralarinda ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üst Alt