- Adım
- evren
- Cihazım
- 5S - Mi6
- Konular
- 1
Aynı sorun bendede oldu mi flash ile global kararlı yükledim twrp ile zip olarak rom yüklemiyor arkasından twrp ve root attım dahada geri dönmek istemiyorum en azından bu global güncelleme alıyor eminim sorunları gidereceklerdir misal ana ekranda App arama olayını kaldırmışlar sırf bu yüzden eski betaya geri dönenler var gerek yok ben search uygulamasını Google play store dan indirip widget olarak ayarladım. Pil tüketimine gelince nasıl fark hissettiniz ben pil konusunda ayırt edemedim açıkçası global çok şarj tüketiyor demişler ama farkedemedim. Arka planda gereksiz uygulama çalışırsa pili yer arka planı sınırlandırılması yaparsanız şarjı çok yemez. Live duvar kağıtları kullanmazsanız yine pil tükenmez ben şahsen global de kalmayı düşünüyorum memnunum. Twrp ile zip atılmıyor bende anlamadım mi logoda kalıyor cihaz.Hocam Bekleme durumundaki şarj tüketimi yüzünden Global Rom'dan Xiaomi Eu'ya geçmek istiyorum, fakat sağlıklı bir şekilde Rom kurulumu yapamadım tekrar. Eski Sagit TWRP ile TWRP kurulumu yapınca; TWRP'de telefonun için harf ve rakamlardan oluşan klasör şeklinde görünüyor, ayrıca telefonu yeniden başlatınca Orjinal Recovery'e dönüyor telefon. Sagit TWRP 10 Haziran'da güncellenmiş, bu güncellenmiş versiyon ile deneyince telefonun içini görebildim; fakat bu seferde Xiaomi Eu Rom olsun, Epic Custom Rom olsun, Romları TWRP ile yükleyince telefon Boot Animasyonunda kalıyor, daha ilerisi göremiyorum. Cofface TWRP ile denedim, telefonun içerisindeki klasörler görülebiliyor; fakat Rom kurunca yine Boot Animasyonunda kalıyor telefon. Bu sorun yüzünden 1 haftada 5-6 kez Mi Flash ile Global Rom'u baştan flashladım. Cihaz Fastboot modunda iken, Unlock teyiti için komut gönderdim, cihaz halen Unlock vaziyette. Acaba sorun nerede olabilir; farklı rom nasıl kurabiliriz?
Mi Flash ile Global Rom kurmadan önce hiçbir sorun yoktu, rahatça TWRP kurup farklı romlara geçiş yapabilmiştim.(Farklı Xiaomi Eu Romlarına).
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi