Mı 6 global rom çıktı sanırım

cenkdegirmenci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cenk
Cihazım
mi5
Konular
0
Geliştirici moda girip güvenlikten adb menüsünü ve USB hata ayıklama modunu aktif hale getirmen gerek ama tavsiyem işler baya karışmış gibi temiz kurulum yap yap derim önce mi flash tool ile fastboot rom kurulumu yap dediğim ayarları aktif et sonra minimal fastboot diye bir program kur ordan fastboot flash recovery komutu ile sagit twrp kur. Senin bootloader kitli ama bir sorun çıkaracağını sanmam çünkü zaten orijinal rom yükleyeceksin twrp de bu sebeple sıkıntı yaratır mı bilmiyorum aslında bir günde onaylanıyor bootloader kilidini aç bence.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu dediklerini harfiyen tekrar yaptım.bootloader kiliti açık.ama düzelmedi
dikatimi çeken bir durum var sagit twrp kurulduktan sonra ses açma tuşu ve power tuşu ile açılışta herzaman sagit twrp recovery mi gelmeli?
bende ilk seferde geliyor .birdaha tekrar recovery yapmadan gelmiyor.hep orjinal recovery geliyor.root olabildim.su yüklü

cenkdegirmenci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cenk
Cihazım
mi5
Konular
0
Geliştirici moda girip güvenlikten adb menüsünü ve USB hata ayıklama modunu aktif hale getirmen gerek ama tavsiyem işler baya karışmış gibi temiz kurulum yap yap derim önce mi flash tool ile fastboot rom kurulumu yap dediğim ayarları aktif et sonra minimal fastboot diye bir program kur ordan fastboot flash recovery komutu ile sagit twrp kur. Senin bootloader kitli ama bir sorun çıkaracağını sanmam çünkü zaten orijinal rom yükleyeceksin twrp de bu sebeple sıkıntı yaratır mı bilmiyorum aslında bir günde onaylanıyor bootloader kilidini aç bence.

dikatimi çeken bir durum var sagit twrp kurulduktan sonra ses açma tuşu ve power tuşu ile açılışta herzaman sagit twrp recovery mi gelmeli?
bende ilk seferde geliyor .birdaha tekrar recovery yapmadan gelmiyor.hep orjinal recovery geliyor.root olabildim.su yüklü

Evren026

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
evren
Cihazım
5S - Mi6
Konular
1
Twrp deki aynı hatayı bende yaşadım daha evvel hatta baştaki yazışmalarımdan okursan görürsün ancak fastboot rom ile global sürüm yükleyebildim twrp sağlamdı ancak zil olarak global yükleyemedim sanırım engelleme varmış yükleyen nasıl yükledi anlamadım son çare mi flash tool ile yüklememi sıfırdan tamamladım sagit twrp yi de baştan attım arkasından supersu yükledim sorunsuz hallettim fastboot rom öncesi bendede twrp ekranı geliyor ardından kapanıyordu sizede bu yüzden mi flash ile baştan temiz kurulum önerdim dediğim gibi yaptıysanız sorun yaşamamanız gerek.

Evren026

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
evren
Cihazım
5S - Mi6
Konular
1
Tabiki sagit twrp ekranı gelmeli

Evren026

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
evren
Cihazım
5S - Mi6
Konular
1
Arka plan çalışması yerini buldum ama o listede yok. Nasıl ayarlanır?

ayarlar / pil/ uygulamaların pil kullanımını yönet /Kapalı

cenkdegirmenci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cenk
Cihazım
mi5
Konular
0
en son temiz şekilde romu miflash ile yükledim.sonra sagit recovery yükledim.sagit twrp recoveryde ses açma power ile sagit twrp sürekli geliyor superuser kurulumu yapıldı.sorunsuz.arka plan verileri kapalı.farklı google hesabında da denedim aynı problem.çift hat aktif biri avea biri tükcell internet bağlantı problemi yok.sadece emailer çin.onada
gün süresi var.fakat malesef googlplaydan veri indiremiyorum.şimdi evde wifi den deniyecem.googleplay ile mobil veride birşekilde sorun var gibi.

Evren026

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
evren
Cihazım
5S - Mi6
Konular
1
en son temiz şekilde romu miflash ile yükledim.sonra sagit recovery yükledim.sagit twrp recoveryde ses açma power ile sagit twrp sürekli geliyor superuser kurulumu yapıldı.sorunsuz.arka plan verileri kapalı.farklı google hesabında da denedim aynı problem.çift hat aktif biri avea biri tükcell internet bağlantı problemi yok.sadece emailer çin.onada
gün süresi var.fakat malesef googlplaydan veri indiremiyorum.şimdi evde wifi den deniyecem.googleplay ile mobil veride birşekilde sorun var gibi.
Kesinlikle katılıyorum ben WiFi den sürekli bağlı olduğum için sorunu farkedemedim
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Evren026

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
evren
Cihazım
5S - Mi6
Konular
1
Hocam sorunu çözdüm ancak 10-15 indirmeden sonra ne olur bilmiyorum dediğiniz gibi sürekli gidiyor mu? Ben ayarlardan ön belleği temizledim düzeldi şuan

cenkdegirmenci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cenk
Cihazım
mi5
Konular
0
aynen 3G ile alakalı sanırım konu ile ilgili miui yama yayınlamış sanırım onuda indirdim.googleplay apk.20 diye
%76 da kitleniyor.kafayı yicem :)
ayrıva gapss dosyaları var onlardan local backupdan restore yapın diyorlar ama nafile 5 kere denedim sonuç yok

akcora

yok
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi6
Meslek
çizim
Konular
3
Hocam sorunu çözdüm ancak 10-15 indirmeden sonra ne olur bilmiyorum dediğiniz gibi sürekli gidiyor mu? Ben ayarlardan ön belleği temizledim düzeldi şuan

Önbellek yetmiyor. Bir süre sonra gene aynı.

Ben en son güncellemeyi kaldırdım önbellek vb. Uçurdum şuan stabil bakalım zaman ne gösterecek.

Üst Alt