Mı 6 global rom çıktı sanırım

cenkdegirmenci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cenk
Cihazım
mi5
Konular
0
Aynı Çin Romu gibi hocam, Xiaomi Eu Beta Rom, Çin Romundan devşirme :) Miui 8.6 versiyonuna da geçtiler, güzel yenilikler var.

Hocam işin ilginci hem Sagit, hemde Cofface TWRP denedim. Sagit'in yeni versiyonunu indiriyorum birde yeni versiyonu ile deniyim. Rootlamanız için cihazın içini görebiliyor olmanız lazım, sizde görebildiğinize göre rootlamışsınız. Ben göremiyorum, harf ve rakamlardan oluşan sayılar görünüyor. Um

İşte aynı sorunu bende yaşıyorum hocam, birde 10 Haziran tarihinde güncellenmiş TWRP paylaşılmış diğer konuda, onu deneyeceğim bakalım.

şuan twrp ile içerisini görüyorum ama klasör isimleri XFHYTRKDH gibi anlamsız.dolayısıyla superuser.zıp i çalıştıramıyorum.
file mount kısmından dts enable yapıyorum.pc telefonu görüyor.fakat dosya kopyala deyince öyle kalıyor.

cenkdegirmenci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cenk
Cihazım
mi5
Konular
0
Aynı Çin Romu gibi hocam, Xiaomi Eu Beta Rom, Çin Romundan devşirme :) Miui 8.6 versiyonuna da geçtiler, güzel yenilikler var.

Hocam işin ilginci hem Sagit, hemde Cofface TWRP denedim. Sagit'in yeni versiyonunu indiriyorum birde yeni versiyonu ile deniyim. Rootlamanız için cihazın içini görebiliyor olmanız lazım, sizde görebildiğinize göre rootlamışsınız. Ben göremiyorum, harf ve rakamlardan oluşan sayılar görünüyor. Um

İşte aynı sorunu bende yaşıyorum hocam, birde 10 Haziran tarihinde güncellenmiş TWRP paylaşılmış diğer konuda, onu deneyeceğim bakalım.

şuan twrp ile içerisini görüyorum ama klasör isimleri XFHYTRKDH gibi anlamsız.dolayısıyla superuser.zıp i çalıştıramıyorum.
file mount kısmından dts enable yapıyorum.pc telefonu görüyor.fakat dosya kopyala deyince öyle kalıyor.s

evet arkadaşlar twrp ilk açınca format data yapıyoruz sonra mouth kısmından MTK enable yapınca telefon normal olarak PC de görünüyor.super user yada romu install kısmından yükleyebiliyoruz.
sorun format data yapmamakmış

Evren026

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
evren
Cihazım
5S - Mi6
Konular
1
Evren kardeşim adb ayarlarını nereden yapıyoruz.BEnim cihaz unlock.global rom türkçe olarak yüklü.TWRP ye geçemiyordum
flash ile sagit imageyi yazınca pc den komut satırına telefonun UP tuşuna basılı tutarak fastboot reboot komutunu girince twrp geldi fakat install kısmında dosya sistemi isimleri çok farklı karakterler var.burada kaldım şuan
Geliştirici moda girip güvenlikten adb menüsünü ve USB hata ayıklama modunu aktif hale getirmen gerek ama tavsiyem işler baya karışmış gibi temiz kurulum yap yap derim önce mi flash tool ile fastboot rom kurulumu yap dediğim ayarları aktif et sonra minimal fastboot diye bir program kur ordan fastboot flash recovery komutu ile sagit twrp kur. Senin bootloader kitli ama bir sorun çıkaracağını sanmam çünkü zaten orijinal rom yükleyeceksin twrp de bu sebeple sıkıntı yaratır mı bilmiyorum aslında bir günde onaylanıyor bootloader kilidini aç bence.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evren026

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
evren
Cihazım
5S - Mi6
Konular
1
file mount kısmından dts enable yapıyorum.pc telefonu görüyor.fakat dosya kopyala deyince öyle kalıyor.s

evet arkadaşlar twrp ilk açınca format data yapıyoruz sonra mouth kısmından MTK enable yapınca telefon normal olarak PC de görünüyor.super user yada romu install kısmından yükleyebiliyoruz.
sorun format data yapmamakmış
Sorunu çözdünüz dimi

Ecowarrior

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1

Hocam ana ekrandaki uygulama arama ozelligi var mi mesela kilit ekraninda gelen bildirimin detayini goremiyorum globalde. Daha bir cok eksiklik var okadar ugrastim global icin simdi pismanim :) stabilite problemi var midir acaba yasadigin sıkıntılar ?

cenkdegirmenci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cenk
Cihazım
mi5
Konular
0
Sorunu çözdünüz dimi

sorun çözüldü ben sadece superuser dosyasını çalıştıramıyordum.format data ile hallettim
şimdi ise googleplaydan hiçbirşey inmiyor sadece wifi seçeneği çıkıyor.şuandada orada kaldık

Evren026

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
evren
Cihazım
5S - Mi6
Konular
1
Hocam sizin rom biraz çeşitli yükleme denemelerinden ötürü dosya karışıklığına uğramış tavsiyem baştan sıfırdan rom atıp temiz temiz twrp yüklemeniz

cenkdegirmenci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cenk
Cihazım
mi5
Konular
0
Hocam sizin rom biraz çeşitli yükleme denemelerinden ötürü dosya karışıklığına uğramış tavsiyem baştan sıfırdan rom atıp temiz temiz twrp yüklemeniz

sıfırdan rom kurdum hersey tamam bu sefer googleplay den hiçbirsey inmiyor.cihaz bootloader açık.kilit yok.mi6 gapps iye dosyalarıda denedim.google playı çalıştıramadım.çalışıyor ama indiriliyor diyor bekliyor .

akcora

yok
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi6
Meslek
çizim
Konular
3
sıfırdan rom kurdum hersey tamam bu sefer googleplay den hiçbirsey inmiyor.cihaz bootloader açık.kilit yok.mi6 gapps iye dosyalarıda denedim.google playı çalıştıramadım.çalışıyor ama indiriliyor diyor bekliyor .
Aynı dert. Romu atmayı başardım ama Google play sıkıntı. Her seferinde ayarlarını resetliyorum. 1 2. İndirme sonra patlak.

Ecowarrior

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1
Aynı dert. Romu atmayı başardım ama Google play sıkıntı. Her seferinde ayarlarını resetliyorum. 1 2. İndirme sonra patlak.

Romu kurduktan sonra bir de ayarlar menusunden telefonu sifirlayip tekrar kurmustum benim halloldu oyle.

Üst Alt