Herkese iyi akşamlar. Global romu yükledim başarılı bir şekilde fastboot yöntemi ile fakat twrp yükleyemedim. Sitede anlatılan yöntemlerle twrp romu yüklemeye çalıştım ve yükledim fakat reboot dediğim anda twrp silinip hiç yüklememişim gibi stock recovery açılıyor. Nerede yanlış yaptığımı anlamadım yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
Hocam halledebildiniz mi acaba? Bende Global Rom'dan memnun kalmayıp Xiaomi Eu Beta'ya döneyeceğim, fakat dediğiniz sorunu bende yaşıyorum. Şuanda Sagit TWRP yerine, Cofface TWRP denedim, hafıza içindeki dosyaları görüntüleyip Xiaomi Eu Rom'u kurabildim. Rom açıldıktan sonra Boot sorunu yaşayanlar olmuş, o zamanda sorun çıkarsa Sagit TWRP flashlanabilir diye düşünüyorum, en kötü eski haline gelebilir diye.
Cofface TWRP XDA Linki:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu arada Sagit TWRP daha sorunsuz denmiş genel olarak, fakat sorun yaşayınca mecburen Cofface denemek zorunda kalıyoruz. İnternette baktımda, bir türlü bizim gibi sorun yaşayana rastlamadım, Global Rom atıp Root yapan birçok kullanıcı olur aslında. Ya herkes yaşadığı sorunu çözmeyi biliyor ve paylaşmıyor, yada sadece biz sorun yaşıyoruz.