Mı 6 global rom çıktı sanırım

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Hayırlı geceler arkadaşlar ben mi6 ya fastboot üzerinden global romu yukleyemiyorum sorun nerede olabilir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hala rom kurmadısaynız cihaza sorunuz flas all bat dosyasının bulunamamasından kaynaklanıyor. verdiğim mi flash ile deneyin.

Son düzenleme:

cenkdegirmenci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cenk
Cihazım
mi5
Konular
0
arkadaşlar öncelikle cihazı unlock yapınız.network error hatası internetle ilgili şifrenizden eminseniz devamlı connect yapın benimki 10-12. defada bağlandı.unlock işleminde cihaz resetleniyor.
daha sonra miflash ile browse yaptığınızda çıkan klasör ağacı ekteki 1 nolu resimdeki gibi olmalıdır.bir kere dah tıklayınca bir alt klasörüde ağaç penceresinde gösteriyor.o şekilde olmamalıdır.ayrıca miflash ile basacağınız rom adresinde sonunda fastboot yazan rom olmalıdır.global romun fastboat rom olması önemli.3 gündür uğraşıyorum püf noktaları bunlar olup çok şükür sonunda başardım

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 25

cenkdegirmenci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cenk
Cihazım
mi5
Konular
0
yukarıdaki resim yanlış olmuş.editleyemedim nedense

Ekli dosyalar

• true.jpg
    true.jpg
    246,4 KB · Görüntüleme: 25

cenkdegirmenci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cenk
Cihazım
mi5
Konular
0
yanlız arkadaşlar ben bu işlermleri yaptım.
fakat super user olamıyorum.bu noktadan sonra nasıl root oluruz

Ecowarrior

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1
Hocam halledebildiniz mi acaba? Bende Global Rom'dan memnun kalmayıp Xiaomi Eu Beta'ya döneyeceğim, fakat dediğiniz sorunu bende yaşıyorum. Şuanda Sagit TWRP yerine, Cofface TWRP denedim, hafıza içindeki dosyaları görüntüleyip Xiaomi Eu Rom'u kurabildim. Rom açıldıktan sonra Boot sorunu yaşayanlar olmuş, o zamanda sorun çıkarsa Sagit TWRP flashlanabilir diye düşünüyorum, en kötü eski haline gelebilir diye.

Cofface TWRP XDA Linki:

Bu arada Sagit TWRP daha sorunsuz denmiş genel olarak, fakat sorun yaşayınca mecburen Cofface denemek zorunda kalıyoruz. İnternette baktımda, bir türlü bizim gibi sorun yaşayana rastlamadım, Global Rom atıp Root yapan birçok kullanıcı olur aslında. Ya herkes yaşadığı sorunu çözmeyi biliyor ve paylaşmıyor, yada sadece biz sorun yaşıyoruz.
Hocam Eu Beta'nin ne gibi farkliliklari var global romdan ben de cok memnun kalmadim cunku cin romu cok daha kullanisliydi.

Evren026

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
evren
Cihazım
5S - Mi6
Konular
1
Az önce global rom a sagit twrp yükledim ardından supersu kurulumu yaparak root işlemini tamamladım bende sıkıntı çıkmadı ilk baş twrp yi yüklemedi çünkü adb ayarını geliştirici seçeneklerinden açmayı unutmuştum açınca düzgünce yüklendi dikkat etmekte fayda var.

cenkdegirmenci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cenk
Cihazım
mi5
Konular
0
Az önce global rom a sagit twrp yükledim ardından supersu kurulumu yaparak root işlemini tamamladım bende sıkıntı çıkmadı ilk baş twrp yi yüklemedi çünkü adb ayarını geliştirici seçeneklerinden açmayı unutmuştum açınca düzgünce yüklendi dikkat etmekte fayda var.

Evren kardeşim adb ayarlarını nereden yapıyoruz.BEnim cihaz unlock.global rom türkçe olarak yüklü.TWRP ye geçemiyordum
flash ile sagit imageyi yazınca pc den komut satırına telefonun UP tuşuna basılı tutarak fastboot reboot komutunu girince twrp geldi fakat install kısmında dosya sistemi isimleri çok farklı karakterler var.burada kaldım şuan

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Hocam Eu Beta'nin ne gibi farkliliklari var global romdan ben de cok memnun kalmadim cunku cin romu cok daha kullanisliydi.

Aynı Çin Romu gibi hocam, Xiaomi Eu Beta Rom, Çin Romundan devşirme :) Miui 8.6 versiyonuna da geçtiler, güzel yenilikler var.

Hocam işin ilginci hem Sagit, hemde Cofface TWRP denedim. Sagit'in yeni versiyonunu indiriyorum birde yeni versiyonu ile deniyim. Rootlamanız için cihazın içini görebiliyor olmanız lazım, sizde görebildiğinize göre rootlamışsınız. Ben göremiyorum, harf ve rakamlardan oluşan sayılar görünüyor. Um

Evren kardeşim adb ayarlarını nereden yapıyoruz.BEnim cihaz unlock.global rom türkçe olarak yüklü.TWRP ye geçemiyordum
flash ile sagit imageyi yazınca pc den komut satırına telefonun UP tuşuna basılı tutarak fastboot reboot komutunu girince twrp geldi fakat install kısmında dosya sistemi isimleri çok farklı karakterler var.burada kaldım şuan

İşte aynı sorunu bende yaşıyorum hocam, birde 10 Haziran tarihinde güncellenmiş TWRP paylaşılmış diğer konuda, onu deneyeceğim bakalım.

Üst Alt