- Konular
- 0
Ok arkadaşım bekliyorum cevabını..
Malesef rom paketi doğrulanamadı hatası veriyor yani fastboot veya twrp ile kurmak gerekli.Ok arkadaşım bekliyorum cevabını..
hocam sıkıntılı ya custom romu twrp ile yüklüyor global romda yükledikten sonra mi logosu ile twrp menüsü arasında ekran git gel yapıyor çözüm var mı şimdi mi tools ile denicem bakalım.Malesef rom paketi doğrulanamadı hatası veriyor yani fastboot veya twrp ile kurmak gerekli.
miflash flash all seçeneği ile yapın temiz kurulum olsun ama öncesinde resimlerinizi ve dosyalarınızı bilgisayaınıza yedekleyin.hocam sıkıntılı ya custom romu twrp ile yüklüyor global romda yükledikten sonra mi logosu ile twrp menüsü arasında ekran git gel yapıyor çözüm var mı şimdi mi tools ile denicem bakalım.
sonrasında twrp gidecek dimi. yeniden recovery yüklemek için link paylaşabilir misin hocam.miflash flash all seçeneği ile yapın temiz kurulum olsun ama öncesinde resimlerinizi ve dosyalarınızı bilgisayaınıza yedekleyin.
twrp gidecek evet bu twrp son sürüm bunu yükleyebilirsiniz:sonrasında twrp gidecek dimi. yeniden recovery yüklemek için link paylaşabilir misin hocam.
Nasıl yüklediniz twrp mi,Miflash mı yoksa günceleyici ile mi yüklemek isteyen arkadaşlara yardımcı olursunuz açıklarsanız.arkadaşlar başardım.global version yükledim.deniyorum cihazı