- Adım
- Avni Ataver
- Cihazım
- Xiaomi 13 Pro
- Meslek
- Eğitimci
- Konular
- 47
Galiba olay netleşiyor sevgili kardeşim.a101 marketler zinciri isterseniz faturayı ekleyebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bilgi almaya çalıştım verdikleri hiç birşey oldu cihazımı geri istedim hakem heyetinin kararına bakıcaz artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Chatin-62 hocamın başka bir başlık altında bu konuyla alakalı yorumunda söylediklerinden alıntı yapayım
Evo ithal ettiği cihazlara kendisi hizmet veriyor. Tabi insanlar Evo garantili olduğunu oğrenince cihaz almaktan vazgeçiyor. Bu yüzden Evo firması kvk ile anlaşıyor. Yanlız hizmet değil KVK nin isim hakkını alıyor. Yani sizin cihazlar bu yüzden Evo ya yönlendiriliyor.
Zaten bildiğim kadarıyla hem A 101 hem de Teknosa sattıkları Xiaomi cihazları Evo dan alıyorlar. Yani aracı firma Evobt' oluyor. Hatta son günlerde yine Teknosa ve hepsiburada gibi firmalarda Xiaomitürkiye garantili satılan cihazlarda yine aynı firmanın kendi garantisi den başka bir şey değil.
Yani bu durum cihaz satışını artırmaktan başka amacı olmayan ama tüketici mağdurları yaratmaktan da öte kalmayan tabiri yerindeyse sahtekarca bir satış oyunu.
Sizin sorununuz nasıl çözülür bilemem ama tek şanssızlığınız cihazı A101 den almış olmak.
Tabii bu arada kvk gibi kurumsal bir firma böyle sahtekarkara adını kullanmaları için neden göz yumuyor yada bu durumdan haberleri var mı o da ayrı muamma.