Haber Kvk garantisi altında aldığımız A1

Tbacik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi mix
Konular
0
Hocam IMEI'nizi ve iletişim bilgilerinizi bana özelden gönderebilir misiniz? Pazartesi günü kontrol edip Cepport yetkililerinin size ulaşmalarını sağlayayım. Açıklamalarını burada bizlerle de paylaşırsanız çok seviniriz.
Hocam sizin cepport yetkilisi arkadaşlarla bu konuda bir görüş alışverişi yapıp konunun açık bir şekilde izahat edilmesi lazım insanlar enayi gibi 200-300 lira fark verip KVK adı altında başka şirketlerin servis garantisi altında olan cihazları satması hiç hoş bir durum değil.Bukadar büyük bir platformda bunun acilen çözümü farz olmuştur
Sözün özü insanları kandırmaya aldatmaya kimsenin hakkı yok.

MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Hocam IMEI'nizi ve iletişim bilgilerinizi bana özelden gönderebilir misiniz? Pazartesi günü kontrol edip Cepport yetkililerinin size ulaşmalarını sağlayayım. Açıklamalarını burada bizlerle de paylaşırsanız çok seviniriz.
Sevgili hocam, yanlız bu Ahmet arkadaşın yapmış olduğu işlemde bir gariplik var. Eğer siz Kvk' nın sitesine girip IMEI numaranızı yazarak fatura sorgulama yaparsanız elbette ki " belirttiğiniz IMEI numarasına ait fatura bulunamadı" cevabı çıkar. Zira aynı durum daha evvel benim de başıma gelmiş ve ben kvk müşteri destek sitesine IMEI numarayla birlikte mail atmıştim Daha sonra KVK bana göndermiş olduğu mailde cihazima ait fatura ile birlikte teknik destek alabileceğimi belirtmisti.
Tabii ben yine de daha tatmin edici bilgi almak için önümüzdeki hafta Bakırköy kvk servisine bizzat gideceğim. Ve konuyla alâkalı size bilgi vereceğim.

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Ben demiştim bu işte bişeyler var diye

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Son gelen mesajlarla, önümüzde 2 farklı durum var. Aslında bunları birbirinden ayırmak gerekiyor. Bu konunun açılış amacı, cihaz KVK garantili olduğu ve sitesinden sorgulandığında da KVK garantili göründüğü halde, cihazların EVO'ya gönderilip Evo'nun servisinde hizmet verilmesi. Yani ortada bir kandırmaca var. Siz KVK'dan hizmet alacağınızı düşünüyorsunuz ama hizmeti EVO veriyor.

Diğer, ortaya yeni çıkan durum ise çok farklı. Sanki Cepport'tun Delta garantili cihazları ile KVK garantili cihazları karışmış. Yani Delta'ya bildirilen IMEI'ler KVK garantili olarak, belki de KVK'ya bildirilen IMEI'ler de Delta garantili olarak paketlenmiş görünüyor. Bunu garanti sorgulamasında görüyoruz. KVK'nın sitesinde bulunamayan Imei, Delta'nın sitesinden görülebiliyor.

Cepport mutlaka bu yanlışlığı giderecektir. Panik yapacak bir durum değil. Sonuçta elinizde KVK garanti belgesi varsa, bu yanlışlığı gidermek için yapılacak görüşmeler sonucunda KVK'dan hizmet alabileceğinizi düşünüyorum.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Tbacik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi mix
Konular
0
Son gelen mesajlarla, önümüzde 2 farklı durum var. Aslında bunları birbirinden ayırmak gerekiyor. Bu konunun açılış amacı, cihaz KVK garantili olduğu ve sitesinden sorgulandığında da KVK garantili göründüğü halde, cihazların EVO'ya gönderilip Evo'nun servisinde hizmet verilmesi. Yani ortada bir kandırmaca var. Siz KVK'dan hizmet alacağınızı düşünüyorsunuz ama hizmeti EVO veriyor.

Diğer, ortaya yeni çıkan durum ise çok farklı. Sanki Cepport'tun Delta garantili cihazları ile KVK garantili cihazları karışmış. Yani Delta'ya bildirilen IMEI'ler KVK garantili olarak, belki de KVK'ya bildirilen IMEI'ler de Delta garantili olarak paketlenmiş görünüyor. Bunu garanti sorgulamasında görüyoruz. KVK'nın sitesinde bulunamayan Imei, Delta'nın sitesinden görülebiliyor.

Cepport mutlaka bu yanlışlığı giderecektir. Panik yapacak bir durum değil. Sonuçta elinizde KVK garanti belgesi varsa, bu yanlışlığı gidermek için yapılacak görüşmeler sonucunda KVK'dan hizmet alabileceğinizi düşünüyorum.

Tuhaflık bossmark garanti belgesi çıkması cepport dan aldığımız kvklı cihazdan

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
benim aldığımın içinden hiç kart yada belge çıkmadı.
kendim için almış olsam hiç sıkıntı değil de
aldığım kişi sıkıntı çıkarabilir.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Tuhaflık bossmark garanti belgesi çıkması cepport dan aldığımız kvklı cihazdan

Yukarıdaki resimlerde görülen belge KVK'nın garanti belgesi. Bossmark yazan, ithalatçı firma bilgisi ve kaşesi.

Tbacik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi mix
Konular
0
Yukarıdaki resimlerde görülen belge KVK'nın garanti belgesi. Bossmark yazan, ithalatçı firma bilgisi ve kaşesi.

İşte sorunda bu bize KVK garantili diye verdikleri cihaz
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
İşte sorunda bu bize KVK garantili diye verdikleri cihaz
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Yukarıdaki son yazımı yeniden okuyunuz lütfen.

Tbacik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi mix
Konular
0
Biz kime nasıl güvenicez burda cepport .Evo,adı herneolursa olsun bizi kazıklayan birileri var

Üst Alt