Haber Kvk garantisi altında aldığımız A1

Tbacik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi mix
Konular
0
Yukarıdaki son yazımı yeniden okuyunuz lütfen.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Yazınızı okudum karışıklık var o belli birşey olan herzamanki gibi son kullanıcıya oluyor bende bunun için yazıyorum sizlerinde yardımıyla sorunu biran evvel çözülmesi için.

MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Delta garantisi bana daha cazip görünüyor. Bl kilidini açsak bile garantiden çıkmıyor telefon. Evo zaten kötü, KVK ile de kötü bir tecrübem var. En iyisi delta sanırım.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam sizin cepport yetkilisi arkadaşlarla bu konuda bir görüş alışverişi yapıp konunun açık bir şekilde izahat edilmesi lazım insanlar enayi gibi 200-300 lira fark verip KVK adı altında başka şirketlerin servis garantisi altında olan cihazları satması hiç hoş bir durum değil.Bukadar büyük bir platformda bunun acilen çözümü farz olmuştur
Sözün özü insanları kandırmaya aldatmaya kimsenin hakkı yok.

Bir açıklama yapmışlardı zaten hocam : Haber - Kvk garantisi altında aldığımız A1

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
su ritzy bile evodan daha iyidir yahu :) ena zindan deltayla.komsular bi sorun olunca paslasirlar:)

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Biz kime nasıl güvenicez burda cepport .Evo,adı herneolursa olsun bizi kazıklayan birileri var

Eğer siz Cepport'a ulaştınız ve durumu bildirdiniz, Cepport ise bana ne siz Delta'ya göndereceksiniz cihazı ya da cihazı bize gönderin biz Delta'ya tamir ettiririz dediyse evet burda bir kazık sözkonusudur. Bize Cepport'un cevabını yazabilir misiniz?
Eğer henüz kendilerine ulaşmadıysanız, bu itham olur. Cevaplarını beklemek zorundayız ve kimsenin mağdur olmayacağına emin olabilirsiniz. Öyle bir ard niyet durumunda Cepport ile birlikte çalışmamız söz konusu olabilir mi?
Nedense yukarıda yazdığım önemli cümle anlanmamakta ısrar ediliyor. Konuyu açan arkadaş cihazı KVK'ya göndermiş ve KVK da Evo'ya. Sorgulama yapıldığında cihaz zaten KVK garantili görünüyor. Bunun açıklanacak ya da bir yanlış anlama olabilecek, hata olabilecek bir tarafı yok.

Sizin durumunuzda, sunulan delillere bakıldığında bir paketleme hatası olduğu görülüyor. Yani Delta'ya bildirilen IMEI numarasına sahip cihazların içine Delta garanti belgesi konacak yerde KVK garanti belgesi konulmuş ve paketlenmiş. Evet elbetteki hoş bir durum değil ama telefisi olmayan bir durum da değil.

Tbacik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi mix
Konular
0
Eğer siz Cepport'a ulaştınız ve durumu bildirdiniz, Cepport ise bana ne siz Delta'ya göndereceksiniz cihazı ya da cihazı bize gönderin biz Delta'ya tamir ettiririz dediyse evet burda bir kazık sözkonusudur. Bize Cepport'un cevabını yazabilir misiniz?
Eğer henüz kendilerine ulaşmadıysanız, bu itham olur. Cevaplarını beklemek zorundayız ve kimsenin mağdur olmayacağına emin olabilirsiniz. Öyle bir ard niyet durumunda Cepport ile birlikte çalışmamız söz konusu olabilir mi?
Nedense yukarıda yazdığım önemli cümle anlanmamakta ısrar ediliyor. Konuyu açan arkadaş cihazı KVK'ya göndermiş ve KVK da Evo'ya. Sorgulama yapıldığında cihaz zaten KVK garantili görünüyor. Bunun açıklanacak ya da bir yanlış anlama olabilecek, hata olabilecek bir tarafı yok.

Sizin durumunuzda, sunulan delillere bakıldığında bir paketleme hatası olduğu görülüyor. Yani Delta'ya bildirilen IMEI numarasına sahip cihazların içine Delta garanti belgesi konacak yerde KVK garanti belgesi konulmuş ve paketlenmiş. Evet elbetteki hoş bir durum değil ama telefisi olmayan bir durum da değil.

Benim derdim kimseyi zan altında bırakmak değil.benim derdim üzüm yemek bağcıyı dövmek değil her neyse konuyu anladık bizde ilgili arkadaşlar burdan çözüme kavuştursun ve böyle basit hatalar yapmasın insanlar yok yere zamanlarını böyle boş şeylerle harcamanın idi.
Teşekkürler

Tbacik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi mix
Konular
0
Benim derdim kimseyi zan altında bırakmak değil.benim derdim üzüm yemek bağcıyı dövmek değil her neyse konuyu anladık bizde ilgili arkadaşlar burdan çözüme kavuştursun ve böyle basit hatalar yapmasın insanlar yok yere zamanlarını böyle boş şeylerle harcamanın idi.
Teşekkürler

Ayrıca merak etmeyin yarın bu işi sonuna kadar araştırıp buradan paylaşıcam bugün dikkatimi çekti ve pazar olduğu için konuşamadım .

Gulnare

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
8.0
Cihazım
Mi A1
Konular
7
A101den alınan kvk garantili telefon kvk sitesinden fatura sorguladığımda çıkmadı. O zaman 1149 kvk garantili diye aldım. N11 de çek banka puanı ile çok hesaplıya alınabiliyor du. Sorunu yaşayan arkadaşta A101 den aldı anladığım kadarıyla.

Yalcinkaya040

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yalçın
Cihazım
Xaomi mi mix
Konular
9
A1
A101den alınan kvk garantili telefon kvk sitesinden fatura sorguladığımda çıkmadı. O zaman 1149 kvk garantili diye aldım. N11 de çek banka puanı ile çok hesaplıya alınabiliyor du. Sorunu yaşayan arkadaşta A101 den aldı anladığım kadarıyla.
A101 den aldım evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaslar resim temsili sorunumu dosya ekinde resim olarak atiyorum huawei p9 lite cihazim ayni sorundan dolayı 3 sefer garanti dahili ekran değişimi yapıldı.kvk evo mu deyim artık ekran darbeli kullanıcı hatası : 300 tl istediler

Ekli dosyalar

• images.jpeg
    images.jpeg
    11,2 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil