- Adım
- Hakan
- Cihazım
- Redmi K20 Pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 62
Yeni sürüm kuran varmı nasıl
Kurdum, aynı, değişen bir şey hissetmedim. Masik Premium romu ile kullanıyorum.Yeni sürüm kuran varmı nasıl
Hocam bende kernel kurulumundan sonra internet sarfiyatında acayip bir şişme oldu mobil veri de. Cihaza bakıyorum bağlantı hızında durduk yerde senk. kapalı olmasına rağmen 2mb hız aktarımı oluyordu. Mesela bugün kontrol paneli ve Vodafone yanımda uygulamasından baktığımda 1.5 gb veri aktarımı olmuş. Ayarlardan detaylara girdiğimde ise 500 mb veri kullanımı görünüyor. Geri kalan nereye gidiyorsa anlamadim. Hasılı kelam stock kernele geri dönüş yaptım.Hocam herhangi bir stabillik sorunu yaşamadım. Aynı parmağı farklı açılardan bir kaç tane tanımlarsınız, sorun oluşmaması lazım...
Hocam ben şuan AOSP romdayım, gözlemleyemiyorum.Hocam bende kernel kurulumundan sonra internet sarfiyatında acayip bir şişme oldu mobil veri de. Cihaza bakıyorum bağlantı hızında durduk yerde senk. kapalı olmasına rağmen 2mb hız aktarımı oluyordu. Mesela bugün kontrol paneli ve Vodafone yanımda uygulamasından baktığımda 1.5 gb veri aktarımı olmuş. Ayarlardan detaylara girdiğimde ise 500 mb veri kullanımı görünüyor. Geri kalan nereye gidiyorsa anlamadim. Hasılı kelam stock kernele geri dönüş yaptım.
Son sürümdu hocam çarşamba günü kurmuştum.Hocam ben şuan AOSP romdayım, gözlemleyemiyorum.
Marisa Kernel'i bir kaç gün öncesine kadar MIUI 11 ile kullanıyordum. Veri olayı dikkatimi çekmedi. Bu yaşadığınız durum R1 de miydi?
Veri transferi mi yapıyorlar ne?Hocam bende kernel kurulumundan sonra internet sarfiyatında acayip bir şişme oldu mobil veri de. Cihaza bakıyorum bağlantı hızında durduk yerde senk. kapalı olmasına rağmen 2mb hız aktarımı oluyordu. Mesela bugün kontrol paneli ve Vodafone yanımda uygulamasından baktığımda 1.5 gb veri aktarımı olmuş. Ayarlardan detaylara girdiğimde ise 500 mb veri kullanımı görünüyor. Geri kalan nereye gidiyorsa anlamadim. Hasılı kelam stock kernele geri dönüş yaptım.
Anlamadığım şekilde 3gb yakın veri kullanımı oldu. Veri kullanımda hiçbir şekilde görünmüyor.Veri transferi mi yapıyorlar ne?
Bugün R2 yayınlandı. Hocam sizdeki 3.0R1, benim ve forumdaki birçok arkadaşında kullandığı oydu. Hiç kimse bu durumdan bahsetmedi ya farketmedi yada sizin kullandığınız Rom ile alakalı bir bug veya uyum problemi de olabilir.Son sürümdu hocam çarşamba günü kurmuştum.