Mod [KERNEL] Android 10 [MIUI] Marisa Kernel Stabil [K20 Pro | 9T Pro] 25.08.2020

calypse1907

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Yeni sürüm kuran varmı nasıl

Hükümdar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
M. Kaan
Cihazım
OnePlus 9 Pro
Konular
3
Masik 15.2 ile yeni sürümü kurdum herhangi bir sorun mevcut değildir.

serkaon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Ortodontist
Konular
6
R2'yi de direk R1 üstüne kurdum, herhangi bir problem kasma yok. Gayet güzel bir kernel olmuş.

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Hocam herhangi bir stabillik sorunu yaşamadım. Aynı parmağı farklı açılardan bir kaç tane tanımlarsınız, sorun oluşmaması lazım...
Hocam bende kernel kurulumundan sonra internet sarfiyatında acayip bir şişme oldu mobil veri de. Cihaza bakıyorum bağlantı hızında durduk yerde senk. kapalı olmasına rağmen 2mb hız aktarımı oluyordu. Mesela bugün kontrol paneli ve Vodafone yanımda uygulamasından baktığımda 1.5 gb veri aktarımı olmuş. Ayarlardan detaylara girdiğimde ise 500 mb veri kullanımı görünüyor. Geri kalan nereye gidiyorsa anlamadim. Hasılı kelam stock kernele geri dönüş yaptım.

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Hocam bende kernel kurulumundan sonra internet sarfiyatında acayip bir şişme oldu mobil veri de. Cihaza bakıyorum bağlantı hızında durduk yerde senk. kapalı olmasına rağmen 2mb hız aktarımı oluyordu. Mesela bugün kontrol paneli ve Vodafone yanımda uygulamasından baktığımda 1.5 gb veri aktarımı olmuş. Ayarlardan detaylara girdiğimde ise 500 mb veri kullanımı görünüyor. Geri kalan nereye gidiyorsa anlamadim. Hasılı kelam stock kernele geri dönüş yaptım.
Hocam ben şuan AOSP romdayım, gözlemleyemiyorum.

Marisa Kernel'i bir kaç gün öncesine kadar MIUI 11 ile kullanıyordum. Veri olayı dikkatimi çekmedi. Bu yaşadığınız durum R1 de miydi?

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Hocam ben şuan AOSP romdayım, gözlemleyemiyorum.

Marisa Kernel'i bir kaç gün öncesine kadar MIUI 11 ile kullanıyordum. Veri olayı dikkatimi çekmedi. Bu yaşadığınız durum R1 de miydi?
Son sürümdu hocam çarşamba günü kurmuştum.

adamhakli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
adam
Cihazım
mi 9t pro
Konular
4
Veri transferi mi yapıyorlar ne?

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Son sürümdu hocam çarşamba günü kurmuştum.
Bugün R2 yayınlandı. Hocam sizdeki 3.0R1, benim ve forumdaki birçok arkadaşında kullandığı oydu. Hiç kimse bu durumdan bahsetmedi ya farketmedi yada sizin kullandığınız Rom ile alakalı bir bug veya uyum problemi de olabilir.

Bakalım R1 kullanan arkadaşlardan bu yönde bir dönüş gelecek mi?

Üst Alt