- Adım
- kemal
- Cihazım
- Mİ9TPRO
- Meslek
- Media
- Konular
- 20
örnek olarak nasıl gösterirmisiniz 66 hz nasıl yapacagız
Nacizane tavsiyem yapma. Donanımı hele ki ekranı kapasitesinin dışında kullanmak her zaman ömür bitirir. Kaldı ki bu 6 hz için değmez. Hani 90'a çıksa eyvallahta, değmez.örnek olarak nasıl gösterirmisiniz 66 hz nasıl yapacagız
Hocam rom yüklerken/güncellerken Kernel stok olana döner, yeniden Marisa Kernel'i flaşlamalısınız.bir şey soracağım daha önce kernel kullanmadim. eu beta kullanıyorum, mesela haftalık her guncelledigimde bu kerneli tekrar yuklemem gerekecek degil mi? aynı şey diger yukledigim modüller içinde geçerli midir? çünkü gpu modülü kullanıyorum haftalık guncelleme yapsamda magisk e girdiğim zaman modül yüklü gözüküyor aynı şeyi bu kerneli yüklediğimde de gördüm. eu yu guncellesem de magiskte yüklü gözüküyor kafam karıştı aydinlatabilir misiniz
Hocam indireceğiniz dosyanın ismiörnek olarak nasıl gösterirmisiniz 66 hz nasıl yapacagız
Hocam herhangi bir stabillik sorunu yaşamadım. Aynı parmağı farklı açılardan bir kaç tane tanımlarsınız, sorun oluşmaması lazım...Parmak izi stabil çalışmamaya başladı çözümü varmı