Mod [KERNEL] Android 10 [MIUI] Marisa Kernel Stabil [K20 Pro | 9T Pro] 25.08.2020

SEFA5561

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa Serhan
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
3
Ben aynı rom ve Kernel ile 450 bin aldım romun kernelsiz hali 400 binlerde bile değildi eğer test yaptıysanız hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SEFA5561 hocam,

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam sonuclarin hep degisken oldugu kanaatine vardım. Belli faktörlere göre değişiyor. Yinede güzel bir skor.

eksiomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Parfümcü
Konular
5
Uninvited kardeşim merhaba. Bilgi vermek adına yazıyorum. Masik x 11.3 roma marisa 3.0 kernel yükledim. 9 saate yakın ekran süresi aldım. Genelde %80 parlaklık ile. Ziraat mobildeki eft 4 haneli rakamları hala yollayamıyor malesef.
Parmak izi sorunsuz.
Restart problemi yok.
Isınma yok.
Şarz dolumu hızı gayet iyi.
Açılış daha hızlı.
66 hz ekran sorunsuz.
Telefon görüşmelerinde birkaç kez sesimi alamadığını söyleyen kişiler oldu. Tekrar aradığımda problem olmadı. Şebeke kaynaklı mı (Vodafone-volte) kernelden mi emin değilim.

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Uninvited kardeşim merhaba. Bilgi vermek adına yazıyorum. Masik x 11.3 roma marisa 3.0 kernel yükledim. 9 saate yakın ekran süresi aldım. Genelde %80 parlaklık ile. Ziraat mobildeki eft 4 haneli rakamları hala yollayamıyor malesef.
Parmak izi sorunsuz.
Restart problemi yok.
Isınma yok.
Şarz dolumu hızı gayet iyi.
Açılış daha hızlı.
66 hz ekran sorunsuz.
Telefon görüşmelerinde birkaç kez sesimi alamadığını söyleyen kişiler oldu. Tekrar aradığımda problem olmadı. Şebeke kaynaklı mı (Vodafone-volte) kernelden mi emin değilim.
Abi ben şuan MasikX 11.3'e döndüm, ziraat bankası için özelden dönecem size. Telefon görüşmesi büyük ihtimalle şebeke kaynaklıdır, iki baz istasyonu arasında kalınca olabilir veya bulunduğunuz konumdaki LTE sinyalinden.

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Arkadaşlar sabahtan beri Ekranı 66 Hz olarak kullanıyorum herhangi bir problem (ısı veya performans kaybı) yok.

Oyun oynayanlar için pek tavsiye edilmiyor, ama günlük olarak kullanıyorsanız cihazı tazeleme hızını yükseltebilirsiniz. İlk mesajda nasıl yapılacağı ve hangi sürüm Kernel'in desteklediği belirtildi.

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Arkadaşlar sabahtan beri Ekranı 66 Hz olarak kullanıyorum herhangi bir problem (ısı veya performans kaybı) yok.

Oyun oynayanlar için pek tavsiye edilmiyor, ama günlük olarak kullanıyorsanız cihazı tazeleme hızını yükseltebilirsiniz. İlk mesajda nasıl yapılacağı ve hangi sürüm Kernel'in desteklediği belirtildi.
Elinize sağlık hocam. Ana konuya yönlendirme olarak ekliyorum.
Bu arada xiaomi.eu 20.7.23 kullanıyorum hangi sürümü tavsiye edersiniz. highfive~~ malum iş yoğunluğu sebebiyle çok koptum.

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Elinize sağlık hocam. Ana konuya yönlendirme olarak ekliyorum.
Bu arada xiaomi.eu 20.7.23 kullanıyorum hangi sürümü tavsiye edersiniz. highfive~~ malum iş yoğunluğu sebebiyle çok koptum.
Eyvallah Hocam, sizlerinde elinize sağlık...

2.0r1 sürümü performans konusunda daha iyi fakat AOD sorunu var.

3.0r1 de AOD çözülmüş. Geliştirici 3.0 çok övüyor. Daha 4 gün oldu yayınlanalı, konuşmak için erken ama şuana kadar hataya rastladığım olmadı.

Sizde 3.0r1 sürümünü yükleyip değerli yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

#Yıldız

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
OnePlus 9 Pro
Meslek
Cnc Freze Operatör
Konular
22
66 hz kullanmak istiyorum oyun günde en fazla girsem oda maxsimum 3 el pubg oda arena girip çıkıyorum genel olarak müzik facebbok vs kullanıyorum

tunado

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4

diğer ekran hız aşırtmalardaki gibi renk değişimi var mı hocam rica etsem yorum yapabilir misiniz

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
diğer ekran hız aşırtmalardaki gibi renk değişimi var mı hocam rica etsem yorum yapabilir misiniz
Hocam 66 Hz de sorun olmadı (renk olsun parlaklık olsun ısınma, performans vs.) üzeri değerleri denemedim.
Bu arada ben oyun hiç oynamıyorum diyebilirim.

Sheezus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sheezus
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
0
bir şey soracağım daha önce kernel kullanmadim. eu beta kullanıyorum, mesela haftalık her guncelledigimde bu kerneli tekrar yuklemem gerekecek degil mi? aynı şey diger yukledigim modüller içinde geçerli midir? çünkü gpu modülü kullanıyorum haftalık guncelleme yapsamda magisk e girdiğim zaman modül yüklü gözüküyor aynı şeyi bu kerneli yüklediğimde de gördüm. eu yu guncellesem de magiskte yüklü gözüküyor kafam karıştı aydinlatabilir misiniz

Üst Alt