Yardım Kalitesizlik Pişmanlık

Hamsterx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi 5 +
Konular
24
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 10
Telefon Modeli
Redmi note 5
Bootloader Kilidi
Açık
Bu bir pişmanlık postudur ...
Not : Kötülediğim için gönderiyi onaylamayanlar objektif olun Allah rızası için en azından kendi görüşlerime önem verin ..

Bundan yaklaşık 5 ay önce redmi 5 plus 3/32 aldım
Neyse ilk 3 ay herşey güzel sıkıntı yok doya doya kullanıyoruz , 3 ayın sonuna doğru birde bakarsınkı özellille pubg oyununda dokunmatikte ilk başta küçük donmalar vs. Başladı .
Olur böyle şeyler dedik devam ettik derken birde bakmışız telefonun dokunmatiği iyice donmaya algılamamaya farklı yerleri algılamaya başladı ..
Hasbinallah dedim neyse bir şekilde çıkardım elimden yesyeni 4 aylık redmi 5 plusu ...

1 ay önce arkadaş tavsiyesiyle redmi note 5 aldım sıkıntı olmaz vs. Dediler..

1 hafta geçmeden ekranın sağ ve solunda kararmalar iç panelin gözükmesi sorunu çıktı özellikle mavi ve gri ekranda belli oluyordu ...
Sorduk soruşturduk ghost screen olduğu söylendi neyse kullanimada etkisi yoktu bir şekilde idare edeyim derken 3 gündür redmi 5 plustaki dokunmatik algılamaması donması farklı yerleri algılaması sorunu note 5 dede çıktı ...
Ee abi 1200 lira para veriyorsun aldığın kalitesizliğe bak ...
İlk telefonum j2 idi 600 tl idi ama taş gibiydi batarya hariç ( bataryada eskidiği için ) hiçbir sıkıntısı yoktu ...

Belki pubg açmıyordu çözünürlük qHD idi ama en azından fiyatına göre hiçbir eksisi yoktu ..
1200 bunlara vereceğime 1000 tl daha koyuyum ikinci el s8 alayım kafam rahat eder en azından ...

Bir daha xiaomi ye tövbe ediyorum fiyat performans dendi ama ben şunu anladım

Xiaomi = Kalitesizlik ...

Tekin1987

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Tekin
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Banamı denk geliyor bütün şanssızlıklar ayrıca ben teknoloji şans işidir sözüne inanmıyorum sonuçta bu cihazlar üretilmeden zibilyon tane testten geçiyor
Şu an mi 6 kullanıyorum sana şöyle diyeyim telefonu kesinlikle dört dörtlük yapmışlar kalite performans estetik herşey üst safhada çok memnunum ve hala yeni çıkan bir çok amiral gemisi dedikleri telefondan hızlı çalışıyor xaomi gerçekten parasını hak eden bir marka

Oyla:

Np_Overlord

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
36
Bu bir pişmanlık postudur ...
Not : Kötülediğim için gönderiyi onaylamayanlar objektif olun Allah rızası için en azından kendi görüşlerime önem verin ..

Bundan yaklaşık 5 ay önce redmi 5 plus 3/32 aldım
Neyse ilk 3 ay herşey güzel sıkıntı yok doya doya kullanıyoruz , 3 ayın sonuna doğru birde bakarsınkı özellille pubg oyununda dokunmatikte ilk başta küçük donmalar vs. Başladı .
Olur böyle şeyler dedik devam ettik derken birde bakmışız telefonun dokunmatiği iyice donmaya algılamamaya farklı yerleri algılamaya başladı ..
Hasbinallah dedim neyse bir şekilde çıkardım elimden yesyeni 4 aylık redmi 5 plusu ...

1 ay önce arkadaş tavsiyesiyle redmi note 5 aldım sıkıntı olmaz vs. Dediler..

1 hafta geçmeden ekranın sağ ve solunda kararmalar iç panelin gözükmesi sorunu çıktı özellikle mavi ve gri ekranda belli oluyordu ...
Sorduk soruşturduk ghost screen olduğu söylendi neyse kullanimada etkisi yoktu bir şekilde idare edeyim derken 3 gündür redmi 5 plustaki dokunmatik algılamaması donması farklı yerleri algılaması sorunu note 5 dede çıktı ...
Ee abi 1200 lira para veriyorsun aldığın kalitesizliğe bak ...
İlk telefonum j2 idi 600 tl idi ama taş gibiydi batarya hariç ( bataryada eskidiği için ) hiçbir sıkıntısı yoktu ...

Belki pubg açmıyordu çözünürlük qHD idi ama en azından fiyatına göre hiçbir eksisi yoktu ..
1200 bunlara vereceğime 1000 tl daha koyuyum ikinci el s8 alayım kafam rahat eder en azından ...

Bir daha xiaomi ye tövbe ediyorum fiyat performans dendi ama ben şunu anladım

Xiaomi = Kalitesizlik ...
Aynı sorun bendede var note 6 pro ya geçeceğim

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Eve, dört note serisi bir Redmi serisi telefon girdi, hepsi de sorunsuz kullanıldı ve kullanılmaya devam ediliyor. Yaşadıkların üzücü, benim başıma da gelse tercih olarak Samsung tercihin haricinde aynı düşüncelere sahip olurdum... :(

Oyla:

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
2017 temmuzundan beri redmi note 4x kullanıyorum,bu güne kadar en ufak bir hata problem yaşatmadı, teknoloji şans işidir,bir de nereden aldığınız da çok önemli,bilinmedik güvenilir olmayan yerlerden alırsanız sıkıntı yaşatacagı yüksek bir ihtimal

Oyla:

Redmi559

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Redmi 6a
Konular
28
Bende mtk işlemcili redmi 6a kullanıyorum hiç sorun yok kılıf bile takmıyorum pubg orta ayarda oynuyorum şuan pil konusunda mtk iyi değil ama zorlasam 2 günü çıkarır gibi yani asıl konuya gelecek olursak Allaha şükür hiç kronik sorun vb. çıkarmadı daha önceki de sorunsuzdu bana göre de teknoloji şans işi

Oyla:

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
7 aydır redmi note5imle en ufak sıkıntı yaşamadım :)

Oyla:

Np_Overlord

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
36
Ne olursa olsun ister ekranı kararsın ister yamulsun ama bu redmi 5 plus iphone 6 ları samsung j serisini, a serisini,psmartı sony yi tokatlar çok iyi bir telefon hem batarya açısından hemde hız açısından
Xiaomi

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Marka kalite olayından ziyade 1000-2000 bandında satılan tüm marka cihazlar için benzer performans durumları mevcut.Onların 100 birim para ile satmak üzere ürettiği( Kamera,işlemci,Ekran koyduğu) cihazı 1000 birim para ile satın alıyoruz Türkiyede.Yani aslında biz kendi para birimimiz ile maldan karşılık bekliyoruz olay burada yanlış yöne sapıyor.Burada bu forumda Xiaomi'yi seven gönül veren bir kişiyim ama burda kalkıp onu ezer bunu geçer ondan daha iyi bundan daha iyi bu marka dünyanın en iyi markası demiyorum.Cep telefonuna göre ayırdığım bütçenin son kuruşuna kadar karşılığını alıyorum.Özetle bu fiyat bandında aldığımız cihazlar her markada ( Android Go cihazları saymazsak ) benim için Giriş seviyesi cihazlar.Cihaz satın alırken araştırmayı ona göre yapmak lazım ben bu cihazda Fotograf mı çekeceğim,Müzik mi dinleyeceğim,Oyun mu oynayacağım.Bunların hepsini 4x4 lük yapacak cihazı herhangi bir marka Türkiye şartlarında 1000 birime satıyor olsaydı zaten şuan hepimiz o markanın cihazını kullanıyorduk ne Xiaomi kalırdı ne Samsung ne Apple.

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
SD kart kullanıyorsanız kartı çıkartıp denediniz mi?

Oyla:
Üst Alt