Yardım Kalitesizlik Pişmanlık

Hamsterx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi 5 +
Konular
24
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 10
Telefon Modeli
Redmi note 5
Bootloader Kilidi
Açık
Bu bir pişmanlık postudur ...
Not : Kötülediğim için gönderiyi onaylamayanlar objektif olun Allah rızası için en azından kendi görüşlerime önem verin ..

Bundan yaklaşık 5 ay önce redmi 5 plus 3/32 aldım
Neyse ilk 3 ay herşey güzel sıkıntı yok doya doya kullanıyoruz , 3 ayın sonuna doğru birde bakarsınkı özellille pubg oyununda dokunmatikte ilk başta küçük donmalar vs. Başladı .
Olur böyle şeyler dedik devam ettik derken birde bakmışız telefonun dokunmatiği iyice donmaya algılamamaya farklı yerleri algılamaya başladı ..
Hasbinallah dedim neyse bir şekilde çıkardım elimden yesyeni 4 aylık redmi 5 plusu ...

1 ay önce arkadaş tavsiyesiyle redmi note 5 aldım sıkıntı olmaz vs. Dediler..

1 hafta geçmeden ekranın sağ ve solunda kararmalar iç panelin gözükmesi sorunu çıktı özellikle mavi ve gri ekranda belli oluyordu ...
Sorduk soruşturduk ghost screen olduğu söylendi neyse kullanimada etkisi yoktu bir şekilde idare edeyim derken 3 gündür redmi 5 plustaki dokunmatik algılamaması donması farklı yerleri algılaması sorunu note 5 dede çıktı ...
Ee abi 1200 lira para veriyorsun aldığın kalitesizliğe bak ...
İlk telefonum j2 idi 600 tl idi ama taş gibiydi batarya hariç ( bataryada eskidiği için ) hiçbir sıkıntısı yoktu ...

Belki pubg açmıyordu çözünürlük qHD idi ama en azından fiyatına göre hiçbir eksisi yoktu ..
1200 bunlara vereceğime 1000 tl daha koyuyum ikinci el s8 alayım kafam rahat eder en azından ...

Bir daha xiaomi ye tövbe ediyorum fiyat performans dendi ama ben şunu anladım

Xiaomi = Kalitesizlik ...

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
İPhone için yazılım ve donanım olarak en iyi firma olduğunu düşünen arkadaşlarlar var. Düşüncelerine saygi duyuyorum. Ben iPhone 5s aldım, mikrofonunda arıza çıktı 1 aylık telefonu servise göndermek zorunda kaldım. 1 ay sonra gelen telefonu bu sefer wifi Bluetooth açılmıyor diye tekrar servise göndermek zorunda kaldım. Q ay sonra tekrar geldi ve bu sefer parmak izi okuyucunun çalışmadığını gördüm. Bir daha göndermedim. Elimden çıkarıp 6s aldım. Aldığım 6s 1 ay sonra kendi kendine kapanmaya başladı. Servise gönderdim sorunun batarya dan kaynaklandığını söylediler ve bataryayı değiştirip geri gönderdiler. 1o gün sonra sorun devam etmeye başladı. Sorun anakrtta imiş. Duzelttiler. Elimden çıkarıp xiaomi mi6 ya geçtim. İyiki geçmişim. Evet ip sertifikaları yok. Mikrofon kalitesi belki iPhone a göre daha iyi değil. Ki bence fazlasıyla yeterli. Ama. Stabilite konusunda miui a laf etmeyin arkadaş. Ben ios ta yapmak istediğim işlemi bu işletim sisteminde yarı zamanına yapıyorum. Xiaomi fiyatlari yükseleceğini söylemiş. Ozaman ürettiği telefonlar da emin olun ip sertifikası da olur sterio hoparlörude. Ben yinede xiaomi yi tercih edeceğim :)

Oyla:

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
23
Arkadaşlarin da belirttiği gibi teknoloji işi şans isi biraz.
Bende xiaomi redmi note 5 pro (3/32) kullanıyorum Temmuz ayindan beri sıkıntım olmadı.

Daha önceden mi4 kullandım, onlada sorunum olmadi ama bir anlık sinirlenince yere çalmistim telefonu :)

Oyla:

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
1200 TL lik telefondan ne bekliyorsunuz ki? Hele ki dolar 5.48 iken.

Oyla:

excello

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
az
Cihazım
xiomi redmi
Konular
13
Oyla:

Teyfo34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tevfik
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
13
Markayı kötülemek çok saçma hocam..
Ben Kasım 2016'dan beri Mi4 kullanıyorum ve hâlâ gayet iyi işimi görüyor.. Pubg, Asphalt 9, MC serisi hiç sıkıntım olmadı. Şans işi bu teknoloji.
Xiaomi kalitesizlik demek bence yanlış. Ama tepkinizi anlamıyor değilim.. Iyi forumlar.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Asplhalt 9 bende olay store da gözükmüyor apk olarak mı yükledim?

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Asplhalt 9 bende olay store da gözükmüyor apk olarak mı yükledim?
Bende sorun yok hocam.
Isterseniz tarayıcıya Asphalt 9 olarak aratın, orda mağazaya yönlendirir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Arkadaşlarin da belirttiği gibi teknoloji işi şans isi biraz.
Bende xiaomi redmi note 5 pro (3/32) kullanıyorum Temmuz ayindan beri sıkıntım olmadı.

Daha önceden mi4 kullandım, onlada sorunum olmadi ama bir anlık sinirlenince yere çalmistim telefonu :)
Yerde çatlak var mı hocam

Oyla:

alasulumurat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
Selamlar. Kullanım hatası olabilir mi? Genelde arka cepte dikkat etmeden üzerine oturanlarda veya ekrana yük bindiren kişilerde bu problem çıkıyor. İki üründe de aynı problemin olması rastlantı ise eğer gerçekten çok şansız mışsınız.
Mi6 mı ilk çıktığında almıştım. Şükür bir sorun yaşamadım, kaç yıl oldu.

Oyla:

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
Pocofone f1 tavsiye ediyorsunuz da, onda da çoklu basmada dokunmatik sıkıntısı vardı. çözüldü mü bilmiyorum.

Oyla:
Üst Alt