Yardım Kalitesizlik Pişmanlık

Hamsterx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi 5 +
Konular
24
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 10
Telefon Modeli
Redmi note 5
Bootloader Kilidi
Açık
Bu bir pişmanlık postudur ...
Not : Kötülediğim için gönderiyi onaylamayanlar objektif olun Allah rızası için en azından kendi görüşlerime önem verin ..

Bundan yaklaşık 5 ay önce redmi 5 plus 3/32 aldım
Neyse ilk 3 ay herşey güzel sıkıntı yok doya doya kullanıyoruz , 3 ayın sonuna doğru birde bakarsınkı özellille pubg oyununda dokunmatikte ilk başta küçük donmalar vs. Başladı .
Olur böyle şeyler dedik devam ettik derken birde bakmışız telefonun dokunmatiği iyice donmaya algılamamaya farklı yerleri algılamaya başladı ..
Hasbinallah dedim neyse bir şekilde çıkardım elimden yesyeni 4 aylık redmi 5 plusu ...

1 ay önce arkadaş tavsiyesiyle redmi note 5 aldım sıkıntı olmaz vs. Dediler..

1 hafta geçmeden ekranın sağ ve solunda kararmalar iç panelin gözükmesi sorunu çıktı özellikle mavi ve gri ekranda belli oluyordu ...
Sorduk soruşturduk ghost screen olduğu söylendi neyse kullanimada etkisi yoktu bir şekilde idare edeyim derken 3 gündür redmi 5 plustaki dokunmatik algılamaması donması farklı yerleri algılaması sorunu note 5 dede çıktı ...
Ee abi 1200 lira para veriyorsun aldığın kalitesizliğe bak ...
İlk telefonum j2 idi 600 tl idi ama taş gibiydi batarya hariç ( bataryada eskidiği için ) hiçbir sıkıntısı yoktu ...

Belki pubg açmıyordu çözünürlük qHD idi ama en azından fiyatına göre hiçbir eksisi yoktu ..
1200 bunlara vereceğime 1000 tl daha koyuyum ikinci el s8 alayım kafam rahat eder en azından ...

Bir daha xiaomi ye tövbe ediyorum fiyat performans dendi ama ben şunu anladım

Xiaomi = Kalitesizlik ...

mstfksap

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
mustı
Cihazım
s3
Konular
15
Bu bir pişmanlık postudur ...
Not : Kötülediğim için gönderiyi onaylamayanlar objektif olun Allah rızası için en azından kendi görüşlerime önem verin ..

Bundan yaklaşık 5 ay önce redmi 5 plus 3/32 aldım
Neyse ilk 3 ay herşey güzel sıkıntı yok doya doya kullanıyoruz , 3 ayın sonuna doğru birde bakarsınkı özellille pubg oyununda dokunmatikte ilk başta küçük donmalar vs. Başladı .
Olur böyle şeyler dedik devam ettik derken birde bakmışız telefonun dokunmatiği iyice donmaya algılamamaya farklı yerleri algılamaya başladı ..
Hasbinallah dedim neyse bir şekilde çıkardım elimden yesyeni 4 aylık redmi 5 plusu ...

1 ay önce arkadaş tavsiyesiyle redmi note 5 aldım sıkıntı olmaz vs. Dediler..

1 hafta geçmeden ekranın sağ ve solunda kararmalar iç panelin gözükmesi sorunu çıktı özellikle mavi ve gri ekranda belli oluyordu ...
Sorduk soruşturduk ghost screen olduğu söylendi neyse kullanimada etkisi yoktu bir şekilde idare edeyim derken 3 gündür redmi 5 plustaki dokunmatik algılamaması donması farklı yerleri algılaması sorunu note 5 dede çıktı ...
Ee abi 1200 lira para veriyorsun aldığın kalitesizliğe bak ...
İlk telefonum j2 idi 600 tl idi ama taş gibiydi batarya hariç ( bataryada eskidiği için ) hiçbir sıkıntısı yoktu ...

Belki pubg açmıyordu çözünürlük qHD idi ama en azından fiyatına göre hiçbir eksisi yoktu ..
1200 bunlara vereceğime 1000 tl daha koyuyum ikinci el s8 alayım kafam rahat eder en azından ...

Bir daha xiaomi ye tövbe ediyorum fiyat performans dendi ama ben şunu anladım

Xiaomi = Kalitesizlik ...
Ben de tövbe ettim

Redmi 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ialpin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
mi band
Konular
0
Samsung s4 ilk çıktığında 1 maaş bırakıp almıştım, 2 ay sonra batarya şişmişti garantiye gönderip yeni batarya takılmıştı. Aynı sorun 2 senelik garanti süresince 4 kere daha tekrar etti. Ekrandaki ghost screen ve kışın bile soba gibi ısınmasından bahsetmiyorum bile. 2.5 sene zoraki çalıştı en sonunda bir sabah kapandı tekrar açılmadı. O andan itibaren bir daha Samsung almamaya karar verdim. Xiaomi 3 senedir farklı modeller kullanıyorum Samsung kadar sorun çıkarmadı bana.

Oyla:

Mulugol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi A1
Meslek
İnşaat Mühendisi
Konular
1
Sen de benim gibi "Teknoloji Bahtsızı" grubuna giriyorsun. Son aldığım 6 cep telefonunun 4'ünü alır almaz fabrika çıkışı arızalar sebebiyle garantiye gönderdim. Aşağıda liste mevcut:

LG Optimus 4X HD P880 : Proximity sensor (yakınlık sensörü) arızası (ekran kararıyordu, bir daha açılmıyordu. görüşmeyi sonlandırmak için ya karşı taraf kapatıyordu, ya da ben bataryayı sök tak yapıp, telefonu tekrar açıyordum.)

Sony Xperia Neo V : Şarj olmama problemi (açıklamaya gerek yok)

Asus Fonepad 7 : Hoparlör sorunu (görüşme esnasında hoparlörden sürekli ama düzensiz "tık tık" sesi geliyordu. 4 kez garantiye gitti, en sonunda iade edip kurtuldum. Sırf teknik servisi yüzünden ASUS markasına tövbe ettim.)

Lenovo Vibe P1 : Çok kısa zamanda ekran sararması (ekranda sarı martı şekli çıktı)

-------------------------------

Samsung A8 2016 : Çalışıyor

Xiaomi Mi A1 : Çalışıyor

Maalesef bu teknoloji konuda şansım pek yaver gitmez benim :(

Oyla:

Tncy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tncy ☯️
Cihazım
Xiaomi
Konular
31
Ucuz etin tabiiki yahnisi yenmez. Biz forumuz xiaomi yöneticileri değil.
Tüm xiaomi telefonları öyle değil. Redmi 5+ tabii ki orta seviye telefon ne bekliyorsun s8 kalitesi mi? Biri amirak gemisi biri orta seviye. Biraz işlemcileirn farkına bakın derim.

Oyla:

Cb1111-1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Coşkun
Cihazım
Xiaomi Mi 8lite
Konular
5
Teknoloji şans işidir kavramını açıklayabilir mi biriniz?
2000 yılında toshiba model laptop aldım aldığım eve geldim laptopu açtım kuruluma başladım bitirdim ekranda ölü pikselle karşılaştım ve aynı gün götürüp yenisi ile değiştirdim. Teknosa yetkilisi aynı gün içinde getirmeseydiniz değiştirme hakkınız yoktu dedi ve orada açıp kontrol ederek yenisini aldım. 2. Senesini doldurmadan şarj girişinden dolayı servise gitti ve 30 gün yapılamadığı için fiyat ödemesi aldım. Daha sonra 2002 yılında yine toshiba a350 22z model laptopumu aldım şuan halen çalışır durumda yedek laptop olarak benimle devam ediyor. Teknolojik bir ürün her zaman şans işidir seninle bir ömürde geçirebilir 1 günde :)...

Bitti mi hayır xiaomi mi5s telefonum vardı lg panel değildi ama gel gör ki ghost screen sorunu çıktı 21. İş günü yapıp gönderdiler ama kanunen 20 iş günü geçtiği için kabul etmedim ve 6 ay telefon kullanmayıp tüketici mahkemesinin vereceği kararı bekledim ve geri ödeme kazandım şimdi elimde mi 8 lite var her yerde çoğu kişi mobil ağa sorunları yüzünden nerdeyse ağlıyor ama bende hiç sorun yok :)...

Teknoloji diye kısıtlamayalımda elektrikle bile çalışan herşey şans işi bence. Bir elektrik kesintisi 2. Gün bozulmasına bile sebep olabilir...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşı ikna etmek için uğraşmayın bence. Bırakın ikinci el S8 alsın.
Kimseyi ikna etmek amacında değiliz isterse iphone alsın helali hoş olsun zorla bişey yaptırmayız ya varsa paranız çok daha iyilerini alın zaten neyle karşılaşacağını bilmediğin bir telefonla zamanını kimse harcamamalı...

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt