İşte benim dediğimde bu malesef stock kamerayı bırakıpta gcam gibi alternatif uygulamarlara uğraşmak istemem yani birçok kişi öyle benim çevremde alıp sorunsuz şekilde kullanmayı isteyen birçok kişi var bende onlardan biriyim tamam androidi veya xiaomiyi kötülemiyorum burda fiyatına göre güzel cihazları var ama sıkıntılarıda çok romdur roottur uğraşan biri için biçilmiş kaftanGcam yüklemek ve ayarları yapmak kaç dakika sürer? Rootsuz çalışan Gcam uygulamaları var. Bunun adı uğraşmak değil ki. Google mağazadan bir uygulama yüklemek gibi bir şey.
sanırım sorun video işleyicisinde hocam androidin. iphoneda farklı uzantıda andoirdde farklı uzantıda kaydediyor videoları.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam biraz sakin olalım burası bir forum büyüklerimize saygı küçüklerimize sevgi lütfen
haklısınız hocam kusura bakmayın. akıl yaşı küçük olanlar böyle oluyor işte. sonra bunlarla uğraşınca al başına bela. en iyisi görmezden gelmek.İşte benim dediğimde bu malesef stock kamerayı bırakıpta gcam gibi alternatif uygulamarlara uğraşmak istemem yani birçok kişi öyle benim çevremde alıp sorunsuz şekilde kullanmayı isteyen birçok kişi var bende onlardan biriyim tamam androidi veya xiaomiyi kötülemiyorum burda fiyatına göre güzel cihazları var ama sıkıntılarıda çok romdur roottur uğraşan biri için biçilmiş kaftan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam biraz sakin olalım burası bir forum büyüklerimize saygı küçüklerimize sevgi lütfen
haklısınız hocam kusura bakmayın. akıl yaşı küçük olanlar böyle oluyor işte. sonra bunlarla uğraşınca al başına bela. en iyisi görmezden gelmek.
İşin garip tarafı, başka bir konuda "ortadoğu cahilliği" yazdım diye yönetici arkadaş bu tabirimi düzeltmemi istemişti, sanki ortadoğu aydınlanma içerisindeymiş gibi...Burası akıl yaşına göre kişilerin muamele gördüğü bir forum değil hocam aksine kişi terbiyesine saygı seviyesine göre muamele görülen bir forum yani demek oluyor ki seni tez zamanda şutlama ihtimali çok yüksek adminlerin
Selametle
şarj konusu harici hiçbir sıkıntı yaşamıyorsunuz hocam. kapalı paket sorunsuz bir cihaz iphonelar. 9872 tane sorunla uğraşmaktansa.Bende bugün bu konuyı açmıştım geçiyimmi diye şimdi canı gönülden gelebilirim iphoneye xiaomi güzel iyi ama yazılımları çok sıkıntılı brn bıktım artık her hafta yazılım değiştirmekten baştan aşşa telefon kurmaktan yeşil portreden şebeke sorunundan insta hikaye sorunundan videoları kasarak çekmesinden herşeyden uğraşmayı çok seven biriyim ama bana bile illallah ettirdi bu arada telefonum mi8 se 6s dahi olda geçicem isteğim 7 ama bütçem yeterse geçicem inşallah
En iyisi hocam ios ama işte onuda ikinci el alıcam üstüne 3 5 koyup 6s veya 7 inşallah bi sıkıntı çıkmadan ios candır asılşarj konusu harici hiçbir sıkıntı yaşamıyorsunuz hocam. kapalı paket sorunsuz bir cihaz iphonelar. 9872 tane sorunla uğraşmaktansa.
yani aa ben böyle yaptım niye böyle oluyor diye tepki verme muhabbeti hiç yok neyse o. androidteki gibi ya bu böyle gözüküyor ama niye böyle oldu gibi anlam verilemeyen sebeplerden bir tanesi bile yok