Sohbet iPhone a geçtim tekrar

• Konbuyu başlatan Acr
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 81
  • Görüntüleme 5K

Hakan Ali Hasan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
15
Yani diyorsunuz ki cebimizde şarj aleti ile dolaşmaya devam artı iOS olsun çamurdan olsun benim bir sözüm var hiçbir yerde karşınıza çıkmadı anlaşılan yine yazayım
MIUI candır Mi canan
Başka markalar var çok daha iyisi olmazsa olmazınız MIUI olsun
Android ve MIUI candır
Selametle
Dediklerine katılıyorum hocam,miui arayüzü gerçekten çok güzel bir arayüz çokta seviyorum kendilerini<3ama gel gelelim'ki hiç cihazı kurcalamakla uğraşmayan biri örnek:BEN gerek bildirim sorunu,gerek kamera yazılım kalitesi,gcam cihazları uçuruyor ama ben yüklemekle uğraşmam aldığım gibi kullanmayı severim o yüzden cihazımın sağınıla solunla uğraşacagıma iphone alıp misler gibi yaşarım

Acr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
31
Farkları da yazar mısınız biz de bilgi sahibi olalım
Hocam farklar şöyle

hangi uygulamayla nasıl video çekerseniz çekin kaydedin oraya buraya atın taa en baştaki video çekerkenki görüntü kalitesiyle kalır asla bozulmaz.
Stabilite zaten hat safhada.
Ordan burdan bişey kopyalayınca fotoğrafta işlem yapınca ne kalitesi bozuluyor ne de uzun sürüyor maks 1 sn sürüyor bir fotoğrafı işlem yaptıktan sonra kaydetmek.
Tespitini yapamayacağımız hiçbir sorun çıkmıyor. Neyse o. Hatırlıyorum uzun bir videoyu kırpmıştım sonra instaya atayım dedim story şeklinde. Allah allah ne yaparsam yapayım ilk storyyükleniyor geri kalan parçalar yüklenmiyordu hataveriyordu. Sebebi bile belli değildi.
kaliteyi hissediyorsunuz zaten. Yani xiaomide a ya basıp a yazmaması çok fazladır.
Ama iphone da a ya bastınız mı kesinlikle a yazar. Anlatabildim mi genel olarak böyle bir cümle kullanmak istedim çünkü tamamiyle aynı.

Fakelifetk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Redmi note 7
Meslek
E-Ticaret
Konular
28
Hocam farklar şöyle

hangi uygulamayla nasıl video çekerseniz çekin kaydedin oraya buraya atın taa en baştaki video çekerkenki görüntü kalitesiyle kalır asla bozulmaz.
Ordan burdan bişey kopyalayınca fotoğrafta işlem yapınca ne kalitesi bozuluyor ne de uzun sürüyor maks 1 sn sürüyor bir fotoğrafı işlem yaptıktan sonra kaydetmek.
Tespitini yapamayacağımız hiçbir sorun çıkmıyor. Neyse o. Hatırlıyorum uzun bir videoyu kırpmıştım sonra instaya atayım dedim story şeklinde. Allah allah ne yaparsam yapayım ilk storyyükleniyor geri kalan parçalar yüklenmiyordu hataveriyordu. Sebebi bile belli değildi.
kaliteyi hissediyorsunuz zaten. Yani xiaomide a ya basıp a yazmaması çok fazladır.
Ama iphone da a ya bastınız mı kesinlikle a yazar. Anlatabildim mi genel olarak böyle bir cümle kullanmak istedim çünkü tamamiyle aynı.
Parayı veren düdüğü çalar . ios unda eksi yönlerini aciklayin bakalım o kadar para vermelerine rağmen eksiklerini yaziniz. Bence bu kadar paraya iyi donanim. Dedikleriniz doğru MIUI arayüzü iyi denecek kadar bile yok ama ilerde belki düzelir

mi 9 lite

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9 lite
Konular
28
gcam cihazları uçuruyor ama ben yüklemekle uğraşmam aldığım gibi kullanmayı severim
Gcam yüklemek ve ayarları yapmak kaç dakika sürer? Rootsuz çalışan Gcam uygulamaları var. Bunun adı uğraşmak değil ki. Google mağazadan bir uygulama yüklemek gibi bir şey.

Sxiao

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
30
Hocam farklar şöyle

iPhone kullanmadım ama dediğiniz hiçbir sorunu Xiaomi'de yaşamadım. Sizin aldığınız üründe sıkıntı olabilir.

Acr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
31
Parayı veren düdüğü çalar . ios unda eksi yönlerini aciklayin bakalım o kadar para vermelerine rağmen eksiklerini yaziniz. Bence bu kadar paraya iyi donanim. Dedikleriniz doğru MIUI arayüzü iyi denecek kadar bile yok ama ilerde belki düzelir
İphoneda da sıkıntı var. Özelleştirme yok bişey yok kapalı kutu gibi bir şey. Jailbreak yapmadıkça tabi uyumlu sürüm çıkarsa yani reklamlara katlanmak zorundayız öyle ipa falan da yüklenmiyor safari üzerinden direk. Pil konusunu zaten düzeltmediler. Kullanıcıları pek önemsedikleri yok. Fakat dediğim gibi neyse o olan bir telefon ve stabiliteden ödün verinmiyor o yüzden insan haklı olarak tutuklu kalıyor. 5 bin lira mi9t pro o civarlarda. Yok 48 mb kamera 3 kamera falan. Video çekiminde fos çıkıyor takılıyor. Ya da whatsapp tan instagramdan senin o çektiğin 4k video 360p gibi çıktıktan sonra isterse 10 kameralı olsun 8k görüntü çeksin. Sadece telefonda kendin görüntüleyebiliyorsun o kaliteyi. Her neyse. Stabilite olmayan hiçbir şey sevilmez zamanla anlaşılır. Övmeye çalışanlar da el mecbur kullandıkları için öyleler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iPhone kullanmadım ama dediğiniz hiçbir sorunu Xiaomi'de yaşamadım. Sizin aldığınız üründe sıkıntı olabilir.
Başta demişsiniz hocam işte. İphone kullanmadığınız için. Farkında olmayabiliyorsunuz. Çok fazla kişi çamur gibi storylar paylaşıyor ve çoğu da farkında değil iphonedakini gösterince hak veriyorlar maalesef. Keşke ben de sizin gibi farkında olmasaydım

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
iPhone zaten üst gömlek hocam.Kimse kendini kandırmasın.MI 9T Pro,iPhone 7'den kötü müdür bilmem ama son çıkan hiçbir model son çıkan iPhone'larla yarışamaz gibi.En azından kağıt üstünde dümdüz ediyor.

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
6
iphone istediği kadar stabil pahalı olsun. bedava verseler kullanmam. onu satar, parasının çok azına Xiaomi alır kullanırım.

bysah

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cesur
Cihazım
Note 8 pro
Konular
7
Android benim için birkere daha pişmanlık oldu note 8 pro alarak en büyük hatamı yaptım 6s bile olsa satıp geçeceğim iphone ye

memocaan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Megapiksel boyutu değil onu işlemek için özelleştirilmiş işlemci ram hafıza yazılım kombinasyonu önemli tabi ama burda xiaomi telefonların sorunu yok kaldı ki fotoğraf video çekim kalitesi kötü değil sosyal medya uygulamaların kasıtlı veya ios un android den daha derli toplu olmasından dolayı fark var ama tahminimce Amerika menşeili android cihaz yok ama sosyal medya uygulamaları amerikan menşeili fark kanımca kasıtlı olarak yapılıyor. netflix drm l1 lisansı gibi (android cihazların instagram kaliteleri marka gözetmeksizin kötü bir uygulama için telefon alır mıyım almam tabi herkesin kendi kanaati ama dağlar kadar fark yok ios ile android arasında)

Üst Alt