Sohbet IMEI atmak için direnç değişimi yapılması hakkında ne düşünüyorsunuz

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
6
Isıyı verirken düzgün dağıtamamanın sorunu. Dediği şey olabilir, ihtimali var. Kalıplandıysa düzgünce sorun olmaz yine. Düzgün kalıplanmadıysa, ısınınca cihaz ( bir kerede olacak iş değil bir süre sonra ) soğuk lehime atabilir, birden telefon açılmaz hal alabilir.
ben de direnci sökerken yaptığı yanlıştan olduğunu düşündüm, kargo bahanesine inanmadım ama çocuğa muhtaç olduğum için kötü de davranmadım. kalıplama düzgün yapıldı, bir daha kapanıp açılmada sorun yok. ama nfc çalışmıyor, pil hızlı tükeniyor. bu iki sorun dışında bir sorunum yok.

emrecanzincir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 10 S
Meslek
Mekatronik Müh.
Konular
1
ben de direnci sökerken yaptığı yanlıştan olduğunu düşündüm, kargo bahanesine inanmadım ama çocuğa muhtaç olduğum için kötü de davranmadım. kalıplama düzgün yapıldı, bir daha kapanıp açılmada sorun yok. ama nfc çalışmıyor, pil hızlı tükeniyor. bu iki sorun dışında bir sorunum yok.
Cihazda yüklü olan ROM bu sorunları tetiklemiyorsa, özellikle NFC etiketini hırpalamış yada düzgün takamamış olabilir.

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
6
Cihazda yüklü olan ROM bu sorunları tetiklemiyorsa, özellikle NFC etiketini hırpalamış yada düzgün takamamış olabilir.
hocam peki ileride batarya değişimi için teknik servise verdiğimde "nfc etiketini kontrol edebilir misiniz? çalışmıyor" diye söylesem düzeltilebilir mi?

emrecanzincir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 10 S
Meslek
Mekatronik Müh.
Konular
1
hocam peki ileride batarya değişimi için teknik servise verdiğimde "nfc etiketini kontrol edebilir misiniz? çalışmıyor" diye söylesem düzeltilebilir mi?
Bir ihtimal ücretli onarım çıkarırlar, daha önce yetkili servis dışında açılıp işlem gördüğü için işlem yapamayız diyebilirler ki bence ikinci ihtimal olacaktır.

Üst Alt