Öneririm. Yapan yer sağlamsa bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Ben direnç kayıtlı redmi k40 kullanıyorumMerhaba direnç kayıtlı mi 11 ultra önerir misiniz
Twrp yükleyip ordan yapınTeşekkürler aldım cihazı tek sorun sıfırlama nasıl sıfırlamam gerekir imei uçmaması için.
Twrp yok stok recovery var
Twrp den sıfırlayınca silinmiyor mu iyi haber bu o zamanTwrp yükleyip ordan yapın
Silinmez aynenTwrp den sıfırlayınca silinmiyor mu iyi haber bu o zaman
bence değer kac tl ye aliyorsunuz yurtdışınıSevgili arkadaşlar "şahsi" düşüncelerinizi merak ediyorum. Mi 11T Pro 12/256 model kayıtlı önerir misiniz? Yurt içi alayım diyorum ama arada yaklaşık 11000 TL fark oluyor. Dirençli imei atıyoruz, iki yıl yazılım ve imei garantili dediler. Siz olsanız ne yapardınız, dirençli imei mi yoksa harcını yatırıp kayıt ettirmek mi? Teşekkür ederim şimdiden.
8/256'lık modelde karar kıldım. Her şey dahil 8500 ₺.bence değer kac tl ye aliyorsunuz yurtdışını
Hocam selamlar. Bende mi 11 ultra düşünüyorum. Ankarada sağlam ve yaptiğı işin arkasında duran biri varmı bu direnç işinde. Teşekkür ederim.Öneririm. Yapan yer sağlamsa bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Ben direnç kayıtlı redmi k40 kullanıyorum