Sohbet IMEI atmak için direnç değişimi yapılması hakkında ne düşünüyorsunuz

mbaysal14

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 4
Konular
0
Anakart üzerine müdahale yapılıyor, yapan kişi ne kadar becerikli muamma, işçilik ne düzeyde ve ne kadar tecrübe var bilinmez. Ancak doğru şekilde yapıldığında normalden farkı olacağını sanmıyorum. Çünkü işlemci kazınıp çakılmıyor sonuç olarak (ki bunda bile sorunsuz kullanıma devam edenler var) yeter ki işlemi usta eller yapsın. Güzel ekipman, tecrübe ve beceri ile gayet sağlıklı kullanım sağlanabilir.
Açıkçası bu işlerin çok yabancısı olan biri olarak soruyorum. Bu işlem üzerinde telefonun içi açılarak bir müdahaleden mi bahsediyoruz ? Bir de Forumda gezinirken anladığım kadarıyla İmei değişimi işlemi MTK işlemcilerde daha kolay yapılıyor. Yani direnç müdahalesi yapılmadan doğru mudur ?

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Redmi K40
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Açıkçası bu işlerin çok yabancısı olan biri olarak soruyorum. Bu işlem üzerinde telefonun içi açılarak bir müdahaleden mi bahsediyoruz ? Bir de Forumda gezinirken anladığım kadarıyla İmei değişimi işlemi MTK işlemcilerde daha kolay yapılıyor. Yani direnç müdahalesi yapılmadan doğru mudur ?
Doğrudur ama mtk işlemcili telefonlarda yazılımla olsa bile daha çok sorun çıkıyor

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
bir aydır dirençli 11 Lite 5G NE kullanıyorum. nfc çalışmaması ve deep sleep sorunu dışında bir şikayetim yok. Idea~~
telefon uykuya girmiyorsa oda büyük bi sıkıntı değil mi zaten ?

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
6
hocam bu durum çoğu Xiaomide var zaten. herkes bataryadan şikayetçi

mesdv

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emin
Cihazım
11T Pro
Konular
28
Bu işlemlerde daha çok softbrick oluyor diye biliyorum. Özellikle bl geri kilitlenirse sıkıntı oluyor baya
Maui Meta ve ModemMeta deneyecektim note 11 pro da. Kimisi yapabilirsin dedi kimisi de cihaz döngüye girer çöker dedi yapma. Ben de ne yapacağımı şaşırdım.

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Redmi K40
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Maui Meta ve ModemMeta deneyecektim note 11 pro da. Kimisi yapabilirsin dedi kimisi de cihaz döngüye girer çöker dedi yapma. Ben de ne yapacağımı şaşırdım.
Yani bilemiyorum bende. Ne olacağı belirsiz

AdemcY

Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Note8
Konular
0
bir aydır dirençli 11 Lite 5G NE kullanıyorum. nfc çalışmaması ve deep sleep sorunu dışında bir şikayetim yok. Idea~~
Reis bendede aynı cihaz var direnç nerede yaptırdın ben İstanbul Avrupa yakasındayım

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
6
Reis bendede aynı cihaz var direnç nerede yaptırdın ben İstanbul Avrupa yakasındayım
yaptırdığım yerden memnun kalmadım, telefonu sattım. iş bilmeyenin eline düşersen telefonu bozar.
sen H.kadioglu ile bir görüş, o da İstanbul'da yaşıyor.

Üst Alt