Yardım Hızlı Şarj

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
Arkadaşlar Redmi Note 3 ün hızlı şarj özelliği hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba. Yaklaşık şarj süresi 3 - 3,5 saat. Bunun içinde MiKey-Mi-Kumanda Mi-Bant gibi bir uygulama veya araç mı olması gerekiyor. Yani telefonun hızlı şarj özelliğini nasıl kullanacağız.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Telefonu ben sattığım için arkadaşa. Ben bakmıştım şarj aletine. :) Mi4c'ler 9V/1.2A sıkıntı yok yani. ;)
Hocam sizinde her yerde eliniz var ben ne yapıyım :)

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
Aynen dediğin gibi hocam. Xiaomi'nin ucu uyumlu olmayan adaptörü yerine Tronsmart'ın EU ağızlı adaptörleri daha kullanışlı olabilir. 8 dolara falan rahatlıkla bulunabiliyor. Mesela az önce test ettim. Mi4c kullanıyorum. MDY-03-EB var. 1 saat 20dk'da %80 olmuş. Yaklaşık 1 saat 50 dakika da falan da tamamlıyor.

Kardeş Mi4 ün bataryası ile redmi note 3 arasında sanırım en azından 1.000 mha fark var. Sizin telefon içinde o adaptörle bu süre uzun gibi. Hızlı şarz adaptörü dışından normal adaptör ile ne kadar sürede doluyordu.

Oyla:

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
Benim telim 4000mH hızlı doluyor 1 saatte doluyor. Üstelik şarjı nazar değmesin :)

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeş, sağol varol bize bir umut ışığı yaktın. Benin aradığım da tam bu eğer var ise hızlı şarz 1 saatte 4.000 mha pili doldurmalı. Yardımcı olsan da bizde bu hayale kavuşabilsek. Telefonda mı sorun var, adaptörde mi sorun var, data kablosunda mı sorun var... Bulalım ve bertaraf edelim. Bunun için Osmaniye ye bile gelirim :)

Oyla:

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
Ben gönderdim zaten. 5V/2A şarj aleti. osmaniye080 hocam şarjın 0'ken test edebilir misin? Çünkü dediğin 1 saat olayı imkansız gibi görünüyor. :) Quick Charge 2.0 bile tamamlayamaz 1 saatte. :)

Yaniii 1 saat ve 4.000 mha beklentilerin çok üzerinde gibi... benim ki 3 saatte doluyor ise ben 1,5 saate razıyım. Ama arkadaşında bu şarz süresi harkulade.

Oyla:

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
Hocam bu gün atacağım fotoğrafi :)

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar merak ettim de bu "tapatalk" nedir ?

Osmaniye080 kardeşim, cihazı şarza taktığında 1 ekran görüntüsü alsan, bir de şarz tamamlandığında... Böylelikle bizlerde saat kaçta şarza koydun pil seviyen neydi, tamamlandığında saat kaç olmuş... bu detayları görürdük. Ama saat ayarları ile oynamak yok :)

Bu söyledikleriniz mucize gibi ve çok umutlandım.

Oyla:

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Hocam 1 saatte dolması imkansız. Geçen @Osmaniye0808 hocam test yapmış iki saatte dolmuş ama kapalı biçimde yapmış. Açıkken de muhtemelen 2 buçuk, üç saate yaklaşır diyorum. Hocam Quick Charge 2.0 adaptörü kullansanız bile 1 saat imkansız. Mi4c de 3000 MAhQuick Charge 2.0 adaptörüyle 1 saat 50 dakikada doluyor. Hatta Quick Charge 3.0 ile bile 35 dakikada %80 deniliyor, 50-60 dakika civarı da o tamamlar muhtemelen. Tapatalka gelince forum uygulaması, gezintiyi falan kolaylaştırıyor bence. :)

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

casshern

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlut
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
6
Arkadaşlar merak ettim de bu "tapatalk" nedir ?

Osmaniye080 kardeşim, cihazı şarza taktığında 1 ekran görüntüsü alsan, bir de şarz tamamlandığında... Böylelikle bizlerde saat kaçta şarza koydun pil seviyen neydi, tamamlandığında saat kaç olmuş... bu detayları görürdük. Ama saat ayarları ile oynamak yok :)

Bu söyledikleriniz mucize gibi ve çok umutlandım.
hocam tapatalk android için forum uygulaması sitemizinde tapatalk desteği oldu için kullanabiliyoruz.

MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
Hocam 1 saatte dolması imkansız. Geçen @Osmaniye0808 hocam test yapmış iki saatte dolmuş ama kapalı biçimde yapmış. Açıkken de muhtemelen 2 buçuk, üç saate yaklaşır diyorum. Hocam Quick Charge 2.0 adaptörü kullansanız bile 1 saat imkansız. Mi4c de 3000 MAhQuick Charge 2.0 adaptörüyle 1 saat 50 dakikada doluyor. Hatta Quick Charge 3.0 ile bile 35 dakikada %80 deniliyor, 50-60 dakika civarı da o tamamlar muhtemelen. Tapatalka gelince forum uygulaması, gezintiyi falan kolaylaştırıyor bence. :)

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam, zaten 1 satte doluyor diyen Osmaniye080 kardeş değil mi ? Yoksa sizin bahsettiğiniz Osmaniye0808 farklı kişi mi ?

Şimdi Dostlar ben telefonu alan başka bir arkadaştan ve Osmaniye080 arkadaştan adaptör resimlerini aldım. Model numarası falan 1-1 aynı tek fark benim adaptörde 5V=2000mA diğer 2 adaptörde de 5V=2A yazıyor. Adaptör resimlerini atıyorum.

Birde bu şarz meselesinin yüklü rom ile de alakalı olduğunu düşünüyorum, bilmem yanılıyor muyum. O yüzden kendi telefonumun cihaz hakkında olan kısmını da sizlerle paylaşıyorum. Osmaniye 080 kardeşimizde paylaşırsa arada fark var mı bakarız. Redmi note 3 kullanıpta paylaşmak isteyen arkadaşları da bekleriz.

Diğer taraftan Osmaniye080 kardeşimizden cihazı şarza taktığında ve şarz dolduğunda ekran görüntüsü alarak paylaşmasını rica ediyorum. Ben dün bunu yaptım ve aldığım süre tam 2 saat 45 dakika. Bunu da sizlerle paylaşıyorum.

Ekli dosyalar

• m13.png
    m13.png
    177,4 KB · Görüntüleme: 32
  • m6.jpg
    m6.jpg
    83,2 KB · Görüntüleme: 31
  • şarz 2.jpg
    şarz 2.jpg
    163,5 KB · Görüntüleme: 29
  • Şarz 1.jpg
    Şarz 1.jpg
    163,1 KB · Görüntüleme: 29
Oyla:

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
Yukardaki Benim adaptörüm dü, bu da arkadaşların adaptörü..

Ekli dosyalar

• Karakan adaptör.jpg
    Karakan adaptör.jpg
    121,6 KB · Görüntüleme: 29
Oyla:

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Hocam 1 saat diye bir olay yok. Kapalı biçimde 2 saat sürmüş ama açıkken o da mümkün değil gibi görünüyor.

Oyla:
Üst Alt