Yardım Hızlı Şarj

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
Arkadaşlar Redmi Note 3 ün hızlı şarj özelliği hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba. Yaklaşık şarj süresi 3 - 3,5 saat. Bunun içinde MiKey-Mi-Kumanda Mi-Bant gibi bir uygulama veya araç mı olması gerekiyor. Yani telefonun hızlı şarj özelliğini nasıl kullanacağız.

Moderatör tarafında düzenlendi:

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Üzerlerinin çizilmesi notun iptali anlamına geliyor, orada ismi yazan arkadaşlardan sadece birini faceden buldum ve istek gönderdim :) Yanıt gelirse konuşacağım :)
İkisi forumun admini, biri moderatörü zaten. :)

Oyla:

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
İkisi forumun admini, biri moderatörü zaten. :)

Bendeki şansa bakar mısın, gökte arar iken yerde buldum ama.... talihsiz bir şekilde. İnanın bir art niyet yok, anlattığım gibi tesadüfler silsilesi şeklinde vuku buldu olay.

Oyla:

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
Redmi note 3 şarj aleti var bende ama dokuz gün sonra fotoğraf çekebilirim anca, isim içinde sağlık olsun napalım olan olmuş :)

MI NOTE LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
En fazla benim note 3 1 saat 45 dakikada doluyor. Sizdeki sorunu anlamadım işin gerçeği bu hiç bir programdan yüklü değil bende

Kardeşim, şarz cihazınızın bir fotosunu gönderebilir misiniz. Benim ki ile bir kaşılaştırma yapayım. Aynı cihazı kullanıyoruz sonuçta.

Oyla:

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
Arkadaşlar Redmi Note 3 ün hızlı şarz özelliği gerçekten var mı, bir bileniniz yok mu ? Redmi Note 3 kullanan ve bataryasının resmini paylaşacak bir arkadaş yok mu ? Bir arkadaşımız 1 saat ,45 dk da cihazının şarz olduğunu söylemiş. Muhtemelen bu adaptör farkıdır da, adaptöre karşılık cihaz bunu destekliyor mu, yoksa cihaza fazladan akım verilmek sureti ile mi şarz süresi kısalıyor.

chatin 62 nin paylaştığı bir adaptör vardı, xiaomi nin hızlı şarzı destekleyen tek adaptörünün bu olduğunu söyledi. Ama bu adaptörün de Qualcomm desteki olduğunu söyledi. Bizim cihazlar (redmi note 2 veya 3) MediaTek işlemcili.

Bu konuda işin uzmanlarından daha doyurucu bir bilgi rica ediyoruz. Ve redmi note 3 kullanan arkadaşlardan bataryalarının fotosunu ve yaklaşık şarz sürelerini paylaşırlarsa çok faydalı olur.

Oyla:

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
Arkadaşlar cihazımı en son olarak süre tutarak şimdi şarz ettim. şar süresi 12:49 - 15:48 yani tam 3 saat. Telefonla ilgili yapılan inceleme videolarında yer alan adaptör ile bana gelen adaptörün bire bir olduğunu gördüm ve biliyorum. Öyle ise bu telefonun işlemcisi hızlı şarzı desteklediği halde, adaptörü hızlı şarza uygun olmadığı için hızlı şarzı kullanamıyoruz. Xianominin hızlı şarzı destekleyen MDY-03-EB adaptöründen almak gerekiyor. Ne dersiniz arkadaşlar bu tespitim doğru mu ?

Oyla:

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
Yani cihaz destekliyorsa neden adaptörü de buna uygun koymazlar.... O da sanırım fiyatında gizli.

Oyla:

selimben

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Selim varol
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
1
Arkadaşlar bendekiler telefondan çıkan adaptör de ilk sayfadaki adaptör le aynı ben LG g3 narz cihazı ile jarz ediyorum. %60 lara 40 dakikada filân geliyor ondan sonra yavaşlıyor tabi telefonda isiniyor haliyle fazla akım voltajı verdiği için

Oyla:

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Arkadaşlar cihazımı en son olarak süre tutarak şimdi şarz ettim. şar süresi 12:49 - 15:48 yani tam 3 saat. Telefonla ilgili yapılan inceleme videolarında yer alan adaptör ile bana gelen adaptörün bire bir olduğunu gördüm ve biliyorum. Öyle ise bu telefonun işlemcisi hızlı şarzı desteklediği halde, adaptörü hızlı şarza uygun olmadığı için hızlı şarzı kullanamıyoruz. Xianominin hızlı şarzı destekleyen MDY-03-EB adaptöründen almak gerekiyor. Ne dersiniz arkadaşlar bu tespitim doğru mu ?
Aynen dediğin gibi hocam. Xiaomi'nin ucu uyumlu olmayan adaptörü yerine Tronsmart'ın EU ağızlı adaptörleri daha kullanışlı olabilir. 8 dolara falan rahatlıkla bulunabiliyor. Mesela az önce test ettim. Mi4c kullanıyorum. MDY-03-EB var. 1 saat 20dk'da %80 olmuş. Yaklaşık 1 saat 50 dakika da falan da tamamlıyor.

Oyla:
Üst Alt