Rehber Güncelleme Almayan Yurtiçi Mi5'lere Orijinal ROM Yüklenmesi

klaviqula

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
muhsin
Cihazım
Mi5S
Konular
3
Bölgeyi Hindistan yapıp güncelleyiciden tekrar deneyin hocam
Cevabınız için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yaptım. İlk önce 8.1.4.0 ı aldı cihaz. Şimdi 8.2.2.0 iniyor. Bölgeyi tekrar Türkiye'ye çevirince sıkıntı olmaz di mi?

mayvaz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
murat
Cihazım
ayvaz
Konular
0
Sevgili arkadaşlar ; Bu siteye emek vermiş tüm kardeşlerimize canı gönülden teşekkür ederim konuları okuyarak videolarını seyrettim ve sanki teknik servis gibi hallettim işimi Allah razı olsun bursada ki bir servi 100 tl.istedi çok bozuldum bide yetkili servis olayı çoook zayıf gibi göründü bana ama hepsi burada dan aldığım için sanırım hallederler diye düşünüyorum.Tüm çalışanlarınızın ellerine sağlık.

53yucel

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
yucel
Cihazım
t60
Konular
0
İlgi ve alaka için herkesin emeginize saglık.

Uzun ugraslar sonucu global rom yuklemeyı basardım. Ben son guncel surumu kullanmak ıstıyorum. Bunun için telefon uzerınden guncelleme mı yapmalıyım. Yoksa netten son guncel rom surumunu mu yuklemelıyım.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
İlgi ve alaka için herkesin emeginize saglık.

Uzun ugraslar sonucu global rom yuklemeyı basardım. Ben son guncel surumu kullanmak ıstıyorum. Bunun için telefon uzerınden guncelleme mı yapmalıyım. Yoksa netten son guncel rom surumunu mu yuklemelıyım.

Hocam global rom yüklemesi yaptıysanız artık güncellemeler yayınlandıkça telefonunuza bildirim olarak gelecektir. Onaylamanız halinde yüklenir başka her hangi bir işlem yapmanıza gerek yok :)

53yucel

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
yucel
Cihazım
t60
Konular
0
Hocam global rom yüklemesi yaptıysanız artık güncellemeler yayınlandıkça telefonunuza bildirim olarak gelecektir. Onaylamanız halinde yüklenir başka her hangi bir işlem yapmanıza gerek yok :)

hocam ilk sayfada ki işaret ettiğiniz rom'u yukledım.

Bu arada siz ilk sayfa da şöyle demişsiniz;
Beşinci olarak da dosyamız. Burada Stable ve Developer olmak üzere iki ayrı rom var.

Fakat ben download ettiğim zaman tek bir rom indi. O da şuan telefonumda olan global beta rom'u.

Ayrıca emeginize saglık.

maiden31

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Yolgör
Konular
2
Slm arkadaşlar Unlock tool %99 da unlocking kısmında hata veriyor . Herşey tamam bütün yazılanları yaptım ama hata alıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Slm arkadaşlar Unlock tool %99 da unlocking kısmında hata veriyor . Herşey tamam bütün yazılanları yaptım ama hata alıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Ne hatası veriyor? Görüntü paylaşınız lütfen.

Üst Alt