Rehber Güncelleme Almayan Yurtiçi Mi5'lere Orijinal ROM Yüklenmesi

iiadrian

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adrian
Cihazım
mi 5
Konular
3
merhabalar.İşlemleri anlatıldığı gibi yaptım 15-20 dakika sürer denilen mi android başlangıç ekranında kaldım yaklaşık 1 saat oluyor endişelenmeli miyim?wasntme~~

Aynı şekil 2-3 saat oldu normal mi acaba pek bilmediğimden yorum da yapamıyorum :D

Tunakkrt

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tuna
Cihazım
Mi5
Konular
0
Aynı şekil 2-3 saat oldu normal mi acaba pek bilmediğimden yorum da yapamıyorum :D
buradan verilen romu değil direkt linktekini kurdum telefon açıldı ama bu sefer de to start android enter your password uyarısı veriyor ne şifresi istediğini de anlamadım

Rocjoo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi5
Konular
1
iyi günler beyler benim miflash uygulaması telefonumu görmüyor refreshlediğim zaman ne yapabilirim bootloader kilidini açtım ama romu yükleyemiyorum
sorunum hala devam ediyor arkadaşlar yardım edermisiniz miflasht fastboot modunda telefonu görmüyor

Rocjoo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi5
Konular
1
iyi günler beyler benim miflash uygulaması telefonumu görmüyor refreshlediğim zaman ne yapabilirim bootloader kilidini açtım ama romu yükleyemiyorum
sorunum hala devam ediyor arkadaşlar yardım edermisiniz miflasht fastboot modunda telefonu görmüyor

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Aygıt yöneticisinden telefonunuzun doğru tanıtılıp tanıtılmadığını kontrol edebilir misiniz?

Quadragon

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
0
Hocam ben global rom atmak için alınması gereken izni almaya çalıştığımda rehberde verdiginiz linke tıkladığım zaman çince bir sayfaya yönlendiriyor doldurulacak herhangi bir kutucuk çıkmıyor bu normalmi bilgisayardan yapıyorum bu işlemi telefondanmi yapmam gerekiyor

Gsmk05

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mahsuni
Cihazım
Mi5
Konular
31
selamlar arkadaşlar
Mi 5s kullanıyorum
Sıfırlamak ıstiyorum yedekle sıfırla dan, mı hesabı şifreyi yazıyorum. Cihaz bul kapatılıyor diyor. Ve beyaz ekranda kırmızı ünlem çıkıyor öyle kalıyor
Cihazı sifirlayamiyorum
Önerisi var mı teşekkürler

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
selamlar arkadaşlar
Mi 5s kullanıyorum
Sıfırlamak ıstiyorum yedekle sıfırla dan, mı hesabı şifreyi yazıyorum. Cihaz bul kapatılıyor diyor. Ve beyaz ekranda kırmızı ünlem çıkıyor öyle kalıyor
Cihazı sifirlayamiyorum
Önerisi var mı teşekkürler

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

i.mi.com adresinden cihazı bul seçeneğini kapatın hocam. Sonra telefonunuzda Mi Hesabından çıkış yaptıktan sonra deneyin.

klaviqula

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
muhsin
Cihazım
Mi5S
Konular
3
Herkese merhaba,
2016 Ekim'den bu yana Mi5 32gb beyaz kullanıyorum. Cihazı ilk aldığımda 7.2.3.0 MAAMIDC vardı. Yanlış hatırlamıyorsam güncelleyici ile toplam 3 kere otomatik update aldı. Şu an 8.1.2.0 MAAMIDI olarak gözüküyor. Acaba cihaz güncelleme almaya devam edecek mi? Eğer öyleyse cihaz V8.2.2.0.NAAMIEB 'a niye geçmedi?

Mevcut durum:

eren2535

Canım kızım
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aydın
Cihazım
xiaomi mi8
Meslek
matbaa
Konular
3
Herkese merhaba,
2016 Ekim'den bu yana Mi5 32gb beyaz kullanıyorum. Cihazı ilk aldığımda 7.2.3.0 MAAMIDC vardı. Yanlış hatırlamıyorsam güncelleyici ile toplam 3 kere otomatik update aldı. Şu an 8.1.2.0 MAAMIDI olarak gözüküyor. Acaba cihaz güncelleme almaya devam edecek mi? Eğer öyleyse cihaz V8.2.2.0.NAAMIEB 'a niye geçmedi?

Mevcut durum:

Bölgeyi Hindistan yapıp güncelleyiciden tekrar deneyin hocam

Üst Alt