Rehber Güncelleme Almayan Yurtiçi Mi5'lere Orijinal ROM Yüklenmesi

salihcem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih cakmak
Cihazım
Mi max
Konular
4
merhaba deltaya gönderip orjinal rom yükletebilen var mı arkadaşlar? Kendimiz mi yapalım deltaya mı gönderelim sizce? Benim bilgisayarım olmadığı için yapamıyorum vaktim olmuyor. Delta yükleyip gönderiyor mu acaba?

harbor26

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
20
cantara hocam ben USB driver falan fıstık, yükledim. Ama Mi Unlock tool hata veriyor. Acaba konuda bahsettiğiniz hata eklentideki hata mı ? Cihazı henüz download modda bağlamadım.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    32,2 KB · Görüntüleme: 68

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
cantara hocam ben USB driver falan fıstık, yükledim. Ama Mi Unlock tool hata veriyor. Acaba konuda bahsettiğiniz hata eklentideki hata mı ? Cihazı henüz download modda bağlamadım.

Hayır hocam mesajda bahsettiğim %50'de kalma hatası. Sizinki daha farklı gibi duruyor. Aşağıdaki başlantıda bulunan konuya bir göz atabilirsiniz :)

https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-max-bootloader-kilidi-kalkmiyor.8260/

Hocam bir de şu konuya bakabilirsiniz. Yeniden başvurmanız gerektiği söylenmiş...

uluyol

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
5
öncelikle böyle bir hizmeti yaptığı için konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim. ben de hbden aldım fake romla geldi miui 7 7.2.8.0.0 idi galiba bilinen sürüm her neyse ben şimdi bu orjinal romu yükledim. üstüne güncelleme geldi 1.3 küsur gb olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. şu an 123 mb lık bir güncelleme var onu yapmadım sürüm de 7.3.2 beta. doğru sürümde miyim bilmiyorum ama şahsen eski sürümdekilerin güncellemeleri için çok da gerekli bir sebep yok gibi. çift tıkla uyandırma benim için önemliydi belki sebebi de budur ama bu sürümde şarj sürem ciddi şekilde düştü. net ekran saatleri veremem test etmedim ama farkı bariz hissedebiliyorum. ayrıca kulaklık performansı -ki ben müzik dinlemeyi severim- da düştü bu sürümde. yani android 7 gelmeden güncelleme yapmak için bence pek de bir sebebiniz yok arkadaşlar.

elektro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yasin
Cihazım
mi 5
Konular
1
merhabalar ben telefona unlook yaptım mi flasdan yükleme yapınca belirtilmemiş hata yazıyor yardımcı olurmusunuz cihaz mi5

elektro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yasin
Cihazım
mi 5
Konular
1
tamamdır sorun haloldu teşekkurler

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
Aklıma birşey takıldı cantara hocam.Bootloader açtıktan sonra sürüm yükseltmek için china rom mu yüklenmesi lazım.Şuan bende global stabil yüklü.Direk global stabil rom indirip kurabilir miyim ? KAfam karıştı :)

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Aklıma birşey takıldı cantara hocam.Bootloader açtıktan sonra sürüm yükseltmek için china rom mu yüklenmesi lazım.Şuan bende global stabil yüklü.Direk global stabil rom indirip kurabilir miyim ? KAfam karıştı :)

Hocam bu konu sizin için değil. Güncelleme yayınlandığında sizin cihazınıza bildirim olarak gelecek ve dilerseniz onaylayarak yükleyeceksiniz :)

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
Hocam bu konu sizin için değil. Güncelleme yayınlandığında sizin cihazınıza bildirim olarak gelecek ve dilerseniz onaylayarak yükleyeceksiniz :)
hocam şimdi indirdiğim romu attım klasöre kendim seçtim güncelleyiciden yüklüyorum.Bootloader açık olmadığı için wipe yapamıyorum.peki telefon ayarlarından fabrika ayarlarına sıfırla dersem gene aynı işlem olur mu ?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
hocam şimdi indirdiğim romu attım klasöre kendim seçtim güncelleyiciden yüklüyorum.Bootloader açık olmadığı için wipe yapamıyorum.peki telefon ayarlarından fabrika ayarlarına sıfırla dersem gene aynı işlem olur mu ?

Aynı olmaz hocam ama işinizi görecektir :)

Üst Alt